Annonsørinnhold

Nytelse.no

– Womanizer forandret livet mitt

Popikonet ønsker en åpen samtale om masturbasjon fri for skam og skyldfølelse. Nå har hun lansert sitt eget sexleketøy.

VANVITTIGE TALL: 98 prosent av de som testet en Womanizer, fikk orgasme. 73 prosent fikk multiorgasme. Foto: Shutterstock.
VANVITTIGE TALL: 98 prosent av de som testet en Womanizer, fikk orgasme. 73 prosent fikk multiorgasme. Foto: Shutterstock. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Den eneste måten å bryte tabuer og knuse myter på, er å snakke åpent og ofte om dem – uten skam eller skyldfølelse, forteller Lily Allen (35).

– Womanizer forandret livet mitt, og hele min orgasmiske opplevelse, sier hun.

Nå har den britiske popstjernen fått sin helt egen modell av den legendariske klitorisstimulatoren Womanizer Liberty.

BRYTER TABUER: Den britiske artisten Lily Allen har inngått et eksklusivt samarbeid den sagsnomsuste klitoris-stimulatoren, som er blitt kvinner orgasmefavoritt over hele verden. Nå har hun lansert sin egen Womanizer Liberty i ny og fresh farge. Foto: Nytelse.no
BRYTER TABUER: Den britiske artisten Lily Allen har inngått et eksklusivt samarbeid den sagsnomsuste klitoris-stimulatoren, som er blitt kvinner orgasmefavoritt over hele verden. Nå har hun lansert sin egen Womanizer Liberty i ny og fresh farge. Foto: Nytelse.no Vis mer

80 prosent av alle kvinner trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme. Hva skal egentlig til for å nå klimaks?

Sex-ekspert Maria K. Ebbestad, er soleklar i sin anbefaling:

Dette leketøyet bør alle eie Maria Ebbestad

Hennes beste tips og råd for et bedre sexliv, enten du er singel eller i et forhold, er ett enkelt produkt som, skal vi tro kvinner verden over, tar deg (og forholdet) til nye høyder.

– Womanizer er det sexleketøyet som har gitt flest kvinner orgasme, og spesielt de som aldri før har opplevd å få orgasme, forteller Ebbestad.

– Womanizer forandret livet mitt

Hun er sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter.

En undersøkelse utført for Womanizer, viser at hele 98 prosent av dem som testet en Womanizer oppnådde orgasme, og 80 prosent av disse kom på under seks minutter.

I tillegg fikk 73 prosent multiorgasme, altså to eller flere orgasmer på rad.

– Dette er helt vanvittige tall, som man ikke har sett med noe annet sexleketøy, forteller Ebbestad om testen som ble utført av 1350 personer i alderen 20–60 år.

STORT UTVALG: Womanizer kommer i en rekke lekre farger. Foto: Nytelse.no
STORT UTVALG: Womanizer kommer i en rekke lekre farger. Foto: Nytelse.no Vis mer

Derfor er dette leketøyet så populært

Så mange som åtte av ti kvinner trenger stimuli av klitoris for å kunne oppnå orgasme. Og derfor er det kanskje ikke så overraskende at Womanizer er det mest solgte produktet hos Nytelse.no.

– Vi damer trenger ofte mer tid enn menn for å komme i rett stemning, og de aller færreste kommer ved «inn-og-ut-sex», slik man ser på film.

– Hvis man i tillegg stresser med å skulle komme, kan fokuset på selve orgasmen gjøre den mindre, eller ta den bort helt, sier Ebbestad.

Derfor mener hun at et leketøy kan være et fint og viktig tilskudd til forholdet og sexlivet generelt. Skal hun peke på ett produkt å ha med i senga, dusjen – eller badekaret, er det nettopp bestselgeren; klitorisstimulatoren Womanizer.

– Den er helt i toppklasse; Enkel å ha med under samleie og lett å holde i flere stillinger, i tillegg til at den er vanntett. Den er også pen og enkel å se på.

Tall fra Nytelse.no viser at ingen andre leketøy har blitt tatt imot på samme måte som Womanizer.

– Dersom man ikke har prøvd en Womanizer, ville jeg ha gått for Womanizer Liberty, til rundt tusenlappen, anbefaler Ebbestad.

Disse parene har best sexliv

Undersøkelser viser at par som bruker sexleketøy ofte har et bedre og mer aktivt sexliv enn par som ikke bruker leketøy. Ifølge Ebbestad i Nytelse.no er de aller fleste leketøy for par rettet mot kvinnens nytelse.

– Et leketøy i seg selv holder ikke rundt deg og gir nærhet, men det kan absolutt bidra til at man kan gi hverandre nærhet og trygghet, som på mange måter er et lim i forholdet, sier hun.

POPULÆR: Salget av Womanizer har eksplodert hos Nytelse.no. Foto: Nytelse.no
POPULÆR: Salget av Womanizer har eksplodert hos Nytelse.no. Foto: Nytelse.no Vis mer

For dersom man har mistet gnisten i forholdet og rett og slett ikke har sex så ofte som før, kan det å introdusere et sexleketøy være en god vei for å finne tilbake til forelskelsen og spenningen i hverdagen.

– Det er mange ting som gjør at sexlysten dør ut. Kroppen endrer seg over tid, og for noen kan det skape en usikkerhet overfor partneren. I tillegg kan en travel timeplan, stress, sykdommer og andre plager også spille inn på tenningsmønsteret, og i verste fall føre til at sex blir et ikke-tema i et forhold, sier Ebbestad.

Hun mener det er på tide å slutte å sammenlikne seg med andre, og heller eie den man er og hvordan man både ser og høres ut, mens man hygger seg med partneren sin.

– Hvis ikke, er det vanskelig å ha god sex. Fokuset må være på å være nær hverandre, understreker hun og oppfordrer:

– Snakk mer om sex; Hva liker du og hva synes du er deilig? Hva liker du ved partneren din, og er det noe du har lyst til å utforske sammen med ham eller henne? Ved å introdusere et sexleketøy i senga kan man utforske hverandre på ny og bygge opp under om nærheten og tryggheten. Det blir jo noe nytt som man gjør sammen.

FRESH ORGASMEFAVORITT: - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, sier Ebbestad. Foto: Nytelse.no
FRESH ORGASMEFAVORITT: - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, sier Ebbestad. Foto: Nytelse.no Vis mer

Slik snakker du med partneren din om sexleketøy

Men hvordan snakker man egentlig med partneren om at man ønsker å piffe opp sexlivet med et leketøy?

– Vi mennesker er jo forskjellige. For noen vil det være naturlig å snakke med partneren sin først om hva han eller hun tenker om sexleketøy, mens det for andre vil være gøy å både overraske og bli overrasket med en spennende gave. Her handler det om å kjenne den man er i et forhold med.

Samtidig kan nok en grei hovedregel være å høre hva den andre synes om å ta i bruk et sexleketøy. God kommunikasjon er nøkkelen til et godt sex- og samliv.

TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. Foto: Nytelse.no
TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. Foto: Nytelse.no Vis mer

Ifølge Ebbestad kan en samtale om sexleketøy høres ut som dette:

– Dersom en mann tenker at «dette kunne jo ha vært noe for dama mi», kan man si noe som at: «Jeg har hørt at alle damer bør ha en Womanizer. Er det noe du kunne tenke deg?»

– Og dersom en dame har lyst på en Womanizer, kan man jo si noe som; «Jeg har hørt at en Womanizer skal være bra for forholdet, og det virker så fint å få orgasme nær hverandre. Hva tenker du om at vi prøver?»

Hvem passer en Womanizer for?

– Det høres jo veldig «reklamete» ut å si at den passer for alle, men den gjør virkelig det, enten du er singel eller i et parforhold, om du er 20- eller i 70-åra.

Lyst til å høre mer om Womanizer? Lytt til Maria K. Ebbestads podkast Klimaks her.

ORGASMEFAVORITT: Womanizer har sendt kvinner over hele verden til himmels.Foto: Shutterstock
ORGASMEFAVORITT: Womanizer har sendt kvinner over hele verden til himmels.Foto: Shutterstock Vis mer

Ta ansvar for orgasmen din

Nå som de aller fleste tilbringer mer tid hjemme, hvorfor ikke bruke tiden til å bli bedre kjent med deg selv? For uavhengig om man er singel eller i et fast forhold, mener Ebbestad at orgasmen er ens eget ansvar.

– Hver og en må selv kjenne etter hva som føles deilig for seg. Hvis du ikke vet hvordan du kan oppnå orgasme, hvordan skal en annen person kunne tilfredsstille deg?

– Vi kan ikke legge ansvaret for orgasmen over på en annen. Lær å kjenne kroppen din, understreker Ebbestad.

Prisgaranti og anonym levering

Blant kundene til Nytelse.no er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn.

– Men det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, sier Ebbestad.

Nytelse.no har også prisgaranti. Det betyr at finner du et produkt til en lavere pris et annet sted gir Nytelse.no deg samme pris. I tillegg leveres alle pakker helt anonymt.

– Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sendes alle varer fra oss helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra, forteller Ebbestad

Annonsørinnhold

Nytelse.no
Sex-ekspert: – Alle menn bør eie denne

Sex-ekspert: – Alle menn bør eie denne

Annonsørinnhold

Nytelse.no
Ekspert: — Bruk denne under oralsex

Ekspert: — Bruk denne under oralsex

Annonsørinnhold

Du er ikke mann før du har prøvd dette

Du er ikke mann før du har prøvd dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer