Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

yA Lånet

yA Lånet er en del av Resurs Bank, og er en av Axo Finans’ samarbeidspartnere. Gjennom finansagenten kan du søke forbrukslån uten sikkerhet.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos yA Lånet og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Dette er yA Lånet

yA er en gruppe låneprodukter, som etter fusjonen i slutten av 2018 ble en del av Resurs Bank. Tidligere var banken en selvstendig bank, etablert i 2006, men den ble kjøpt opp av det svenske Resurskonsernet i 2016.

Blant deres tilbud finner du innskudd, forbrukslån og kredittkort, samt andre private banktjenester. De hjelper deg også med refinansiering av gammel og dyr gjeld og stiller ingen krav til sikkerhet.

Banken tilbyr lånebeløp på opptil 500 000 kroner med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Har du kredittkort hos banken, har du også tilgang til yA Lånets rabattprogram med gode dealer og rabatter på utvalgte steder når du bruker kortet.

YA Lånet tilbyr lån uten sikkerhet, som forbrukslån. Søk lån gjennom Axo Finans
YA Lånet tilbyr lån uten sikkerhet, som forbrukslån. Søk lån gjennom Axo Finans Vis mer

Forbrukslån - et lån uten sikkerhet

Når du søker et forbrukslån hos yA Lånet, får du tilbud om et lån uten sikkerhet. Det betyr at du slipper å stille med sikkerhet til banken for å få lånet innvilget, for eksempel sikkerhet i bolig eller bil.

Flere fordeler

Den største fordelen med et lån uten sikkerhet er at det kan brukes til det du selv ønsker, uten at du trenger å melde fra til långiver om hva.

Har det dukket opp uforutsette kostnader? Kunne du tenkt deg en ferie eller å pusse opp badet? Eller ønsker du å betale ned et gammelt kredittkort med høy rente? Da er et lån uten sikkerhet godt egnet for deg.

Et lån uten sikkerhet kan signeres elektronisk med BankID. Når alle papirer er i orden overføres pengene direkte på din konto.

Axo Finans - din finansagent

Axo Finans er en finansagent som formidler lån på opptil 500 000 kroner blant 20 av Nordens største banker og långivere. De jobber alltid for at du skal ende opp med et lån som er gunstig for deg.

Ved å formidle din søknad videre til sine samarbeidspartnere, skaper Axo Finans “konkurranse” mellom bankene. Dette bidrar til at prisene på lånet blir presset ned og du er sikret gode betingelser på lånet.

Hver av de potensielle bankene sender sine tilbud tilbake til Axo Finans, som presenterer det beste lånetilbudet for deg. Tilbudet er ikke bindende og du har 30 dager på å bestemme deg.

Søk lån via Axo Finans i dag og få søknaden vurdert av blant annet yA Lånet.

Prøv en lånekalkulator

Axo Finans tilbyr en gratis lånekalkulator på sine nettsider for at deres kunder enklere skal få oversikt over utgiftene på et eventuelt lån før de søker. Det er viktig å vite om du har plass til enda en fast utgift i ditt månedlige budsjett.

Verktøyet viser deg et estimat av kostnadene du vil få på lånet, og du kan teste både lavest og høyest mulige rente slik at du er forberedt uansett hva slags avtale du får. Slik kan du også se om du kan håndtere lånet i nedgangstider.

Når du er på utkikk etter et gunstig forbrukslån lønner det seg å bruke en finansagent som Axo Finans. De samarbeider med yA Lånet og 19 andre långivere.

Andre nyttige artikler

Svea Finans

Ikano bank

Kraft bank

BRAbank

Vi sammenligner disse bankene for deg