TITTEL PÅ SAKEN STÅR ALTSÅ HER

FRISK

SALAT

MED

DET

lille

EKSTRA

Salat med sesampanert GRILLost og honning

22. APRIL 2019 KL. 9.00

Vi nordmenn har blitt flinkere til å spise grønt, men av og til kan det være vanskelig å finne på noe nytt og spennende. En god og sunn salat kommer i mange varianter, og det er egentlig bare fantasien som setter grenser. Se hvordan vi har gjort salat både fristende og spennende med sesampanert grillost her.




Se video

OPPSKRIFTEN

FINNER

DU

UNDER

VIDEOEN

OPPSKRIFTEN

FINNER

DU

UNDER

VIDEOEN

OPPSKRIFTEN

FINNER

DU

UNDER

VIDEOEN

Tilsett en spennende ost og andre fristelser, og salaten går fra å være «kun en salat» til en egen herlig rett. Det blir en velsmakende salat som er perfekt til lunsj eller middag, eller som kan serveres som en liten forrett. Dette er en soleklar favoritt hos oss. Blir det din favoritt?


Få mer inspirasjon fra Apetina her.

GrillingCheese_Original_Mockup_NEW2.png

Salat med sesampanert ost og honning

Ovnsbakte rødbeter (greit å starte med)

Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 220 grader (200 grader varmluft).

  2. Skyll og skrell rødbetene. Kutt dem deretter opp i passende terninger.

  3. Legg rødbetene i en smurt ildfast form. Drypp over litt olivenolje og krydre med salt og pepper. 

  4. Bak i ovnen i cirka 40 minutter til rødbetene er møre.


Salat og ost:
Slik gjør du:

  1. Kutt salat og del agurken i passende biter (ta gjerne ut kjernen). Ha i en bolle.
  2. Skjær Apetina Grilling Cheese i skiver.
  3. Vend osten i mel.
  4. Vend dem deretter i sammenvispet egg.
  5. Vend dem deretter i sesamfrø.
  6. Stek osten på middels varme i litt olje. Når sesamfrøene er gylne, ta av og la dem renne av seg på et kjøkkenpapir. Del deretter osten i passende biter.
  7. Skjær fiken og druer i passende biter.
  8. Dander salaten med sesampanert ost, ovsbakte rødbeter, fiken og druer. Avslutt med honning.

    Få mer inspirasjon fra Apetina her.

Dette trenger du

(2 porsjoner):

  • 3-4 rødbeter
  • ½ salathode
  • ½ agurk
  • 2-3 fiken
  • En liten klase druer
  • Honning
  • Hvetemel
  • 2 egg
  • Salt og pepper

Kokkens tips:

For en mer grillsmak på osten, legg den på grillen i stedet for i stekepanna.

FRÅTS

I

GRØNT

MED

APETINA

GrillingCheese_Original_Mockup_NEW2.png
DETTE TRENGER DU
SLIK GJØR DU

DU TRENGER


    • 3-4 rødbeter
    • ½ salathode
    • ½ agurk
    • Apetina Grilling Cheese
    • 2-3 fiken
    • En liten klase druer
    • Honning
    • Hvetemel
    • 2 egg
    • Salt og pepper

    OVNSBAKTE RØDBETER

    • Sett stekeovnen på 220 grader (200 grader varmluft).
    • Skyll og skrell rødbetene. Kutt dem deretter opp i passende terninger.
    • Legg rødbetene i en smurt ildfast form. Drypp over litt olivenolje og krydre med salt og pepper.
    • Bak i ovnen i cirka 40 minutter til rødbetene er møre.

    SALAT OG OST

    • Kutt salat og del agurken i passende biter (ta gjerne ut kjernen). Ha i en bolle.
    • Skjær Apetina Grilling Cheese i skiver.
    • Vend osten i mel.
    • Vend dem deretter i sammenvispet egg.
    • Vend dem deretter i sesamfrø.
    • Stek osten på middels varme i litt olje. Når sesamfrøene er gylne, ta av og la dem renne av seg på et kjøkkenpapir. Del deretter osten i passende biter.
    • Skjær fiken og druer i passende biter.
    • Dander salaten med sesampanert ost, ovsbakte rødbeter, fiken og druer. Avslutt med honning.

Kokkens tips:

Om du ønsker en litt mer crispy ost på toppen, bruk grillelementene i ovnen.

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2020 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler
Asset 12x.png
dagbladet-logo-rgb-01.png
apetina_hvit2x.png

ANNONSØRINNHOLD