Til orientering: Bildet er manipulert. Etter-bildet kommer senere.

Til orientering: Bildet er manipulert. Etter-bildet kommer senere.

Vi tester

Hvilke bein vil du møte våren med?

Visste du at du kan få gyllen, skillefri farge innenfra? Perfekt før sandal- og shortssesongen.

Nå som solen begynner å varme litt mer benytter vi alle sjanser til å få litt farge. For det er jo SÅ deilig å kjenne at solen varmer, og føle at huden forvandles fra den vinterhvite sorten til noe som kan minne om gyllent.
Dessverre glemmer vi litt at solen kan være skikkelig røff, og den bleke huden vi har bydd frem til solen bli belønnet med sår rødhet.

Eller kanskje du har jukset litt! Ja, for det er jo lov så lenge det ikke skader huden på noe vis. Men selvbruningsskillene er rimelig markante på denne årstiden, med mindre du har vært skikkelig nøye. Solarium kan også friste, men det er langt mer skadelig for huden enn solen selv.
Ingen stygge selvbruningskiller på hender og føtter når fargen kommer innenfra.

Den gode nyheten er at du faktisk kan oppnå gyllen, skillefri hudtone innenfra ved å spise Betakaroten Gold. Dessuten blir du raskere brun, slik at du slipper å eksponere deg for mye av den sterke solen.

Nysgjerrig på hvordan Betakaroten Gold virker? Vi følger Trines vei til sunn sommerglød med Betakaroten Gold gjennom sommeren, slik at etterbildet i toppen går fra fake til virkelighet. Så følg med!

- Siden jeg alltid beskytter huden med høy SPF hele sommeren, er jeg ofte lys i huden. Gleder meg derfor til å se hvordan Betakaroten Gold virker på huden min.

– Vi er utdelt med ulik mengde pigmenter i huden, og derfor er det også ulik effekt.

MARIT LIESTØL

Tester Betakaroten Gold

Trine Aagaard (30) fra Oslo har nærmest fått høy SPF og solvett inn med morsmelken. Med en hudpleier til mor lærte hun tidlig å ta vare på huden, samt leve godt med en blekere hudtone om sommeren.

- Jeg tar ikke solarium, ellers hadde jeg fått med moren min å gjøre. Siden jeg alltid bruker høy SPF blir jeg heller aldri veldig brun om sommeren. Men jeg har brukt betakaroten tidligere, og det har hatt god effekt på hudfargen. Ikke bare for brunfargen skyld, men også for å tåle solen bedre og og for å ikke bli solbrent, sier Trine.

Hun liker egentlig ikke å være så blek, og hun innrømmer at hun er litt ute i solen før hun viser bar hud.

- Jeg er ikke den første som viser hud om sommeren, og dekker meg heller til. Jeg venter gjerne så lenge som mulig med å gå i en av de mange kjolene mine, helt til alle andre går med kjoler. Så nå gleder jeg meg til å starte med Betakaroten Gold, sier Trine.

Nysgjerrig på hvordan Betakaroten Gold virker? Vi følger Trines vei til sunn sommerglød med Betakaroten Gold gjennom sommeren, så følg med!

Dette er betakaroten

Marita Liestøl (33) har jobbet som hudterapeut i 13 år, og er medeier i salongen Lux i Flekkefjord. Hun forteller at betakaroten er en antioksidant som blir til vitamin A i kroppen.

- Vitamin A har som oppgave å beskytte cellene, og gjør dermed huden generelt frisk og sterk. Betakaroten er også et fargestoff som farger huden innenfra slik at om du alltid har inntak av betakaroten vil huden også ha litt farge året rundt, forklarer hun.

Betakaroten er et provitamin A karotenoid og fargestoff som ved inntak over tid lagres i underhudsfettet i kroppen.

Prøv Betakatoren Gold selv


Joint, Hand, Arm, Shoulder, Eyelash, Sleeve, Drinkware, Gesture, Waist, Finger

Marit Liestøl anbefaler å starte med Betakaroten Gold allerede nå for å oppnå maks effekt til sommeren.

God start på våren

Hudterapeuten mener det er en god start å begynne på betakaroten nå på våren, før sola virkelig setter inn. Rett og slett fordi huden blir bedre beredt.

- Betakaroten gir i seg selv farge til huden. Men i tillegg inneholder Betakaroten Gold flere vitaminer og mineraler, blant annet kobber som er essensielt til produksjonen av melanin, eller dannelse av pigment i huden om du vil. Du blir derfor raskere brun og trenger ikke være så lenge i den skadelige sola for å få ønsket farge. Om det er viktig for deg, sier Marita Liestøl.

Marit har selv brukt produktet i tre år, og opplever at brunfargen også blir dypere og varer lengre. Hun forteller også at hun har kunder som kjøper Betakaroten Gold for kun å motvirke soleksem.

- Det er virkelig verdt å prøve det om du sliter med soleksem om våren, og det er vitamin A som gir den beskyttende effekten, sier Marita Liestøl.

Dette er Betakaroten Gold

  • Et vegansk kosttilskudd av høy kvalitet med betakaroten utvunnet fra grønnalger (Dunaliella Salina).
  • Skille seg fra andre betakaroten-produkter fordi den inneholder flere ingredienser med hudforbedrende effekt.
  • Tilsatt biotin, vitamin C, vitamin E og kobber som sammen med vitamin A bidrar til å opprettholde normal hud og jevn pigmentering.
  • Kokosolje bidrar til optimalt opptak av betakaroten.

Betakaroten Gold finnes i tre varianter:

Klassikeren: Betakaroten Gold 6 mg

Ekstra Sterk: Betakaroten Gold Black 15 mg

Smak av mango og sitrus: Betakaroten Gold Gummies 3 mg

Betakaroten er et provitamin A karotenoid og fargestoff som ved inntak over tid lagres i underhudsfettet i kroppen.

Slik bruker du produktet

Betakaroten Gold er perfekt til å forberede huden før solsesongen, for å få en dypere farge gjennom sommeren, samt få fargen til å vare lenge utover høst og vinter - uten å ty til andre hjelpemidler.

For best effekt skal du bruke produktet i minimum en måned. Ta to tabletter om dagen sammen væske etter måltid. Husk at kosttilskudd ikke erstatter et variert kosthold, så spis dine grønnsaker også. Betakaroten erstatter heller ikke solbeskyttelse, så husk å bruke solkrem.

Hvis du er gravid, ammer eller bruker reseptbelagte legemidler skal du snakke med legen din før du bruker Betakaroten Gold.

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler

ANNONSØRINNHOLD

Font
Material property, Font