Black Week hos Kondomeriet:

Knalltilbud på sexleketøy

Årets villeste salgsuke er i gang! Under Black Week kan du finne knallharde tilbud hos Kondomeriet, med opptil -70 % på over 200 produkter – hvis du er rask nok…Under Black Week, og på selveste Black Friday, flyr sexleketøyene ut av hyllene i Kondomeriets butikker rundt omkring i landet, og nettbutikken tømmes raskt for de mest populære tilbudene.

 

I år kan Kondomeriet friste med knalltilbud på over 200 sexleketøy til både han, henne og par, med opptil 70 % rabatt i nettbutikken og mange gode pakketilbud. Du kan med andre ord benytte anledningen til å sikre deg årets julegaver til en svært hyggelig pris.

 

Under finner du noen av de beste tilbudene, slik at du skal få muligheten til å sikre deg dem, før det er for sent! Førstemann til mølla…

Årets bestselger på tilbud

Womanizer liberty

Orgasmegaranti på tilbud? Ja, takk! Under Black Week hos Kondomeriet kan du sikre deg én av årets absolutte bestselgere, Womanizer Liberty rosa, til -25 % rabatt. Womanizer har tatt kvinner over hele verden med storm. Ifølge en undersøkelse gjort av Womanizer1, har nemlig 98 prosent fått orgasme av sin Womanizer!

Sikre deg Womanizer Liberty til -25% rabatt

-25% rabatt! Kjøp her

-30% på rabbitfavoritt

Human body, Shoe, Hand, Leg, Fashion, Gesture, Pink, Finger, Red, Thumb

We-vibe nova 2 rabbitvibrator

Rabbitvibratoren Nova 2 fra We-Vibe har alt en rabbitvibrator skal ha – og enda litt til! Derfor har den ligget høyt på ønskelisten hos mange kvinner de siste årene. Leketøyet stimulerer både g-punktet og klitoris på en helt unik måte, og kan også brukes analt, som en penisvibrator og gjøre oralsexen enda mer spennende. I tillegg er den også stillegående, vanntett og kan styres med app! Og under Black Week får du den til -30% rabatt!

Sikre deg Nova 2 til -30% rabatt her

-30% rabatt! Kjøp her

Årets mest lekne julekalender på salg

Naughty & nice erotisk julekalender 2022

Under Black Week har Kondomeriet satt ned prisen på Naughty & Nice erotisk julekalender med - 300 kr, så akkurat nå kan du sikre deg årets mest lekne julekalender til rett under 1000-lappen! Men ikke vent for lenge. Julekalenderen er skikkelig populær, og du vil ikke gå glipp av tilbudet – eller kalenderen denne julen…

Kjøp årets kalender på tilbud

kjøp kalender her

-25 % på Mer Lyst Fristende Fleshlight

Liquid, Fluid, Gesture

mer lyst fristende fleshlight 2

Akkurat nå kan du sikre deg bestselgeren Mer Lyst Fristende Fleshlight, i ny og bedre utgave. Dette sexleketøyet for menn er laget i samarbeid med verdensgiganten Fleshlight og har det samme realistiske materialet som Fleshlight er kjent for. Mange menn blir overrasket over hvor ekte den håndholdte vaginaen både ser og føles ut. Og akkurat nå kan du også oppleve dette til -25% rabatt!

Kjøp din Fleshlight her

-25% rabatt! Kjøp her

-30 % på populær penisvibrator

hot octopuss penisvibrator essential

Penisvibratoren Essential fra Hot Octopuss er en annen stor favoritt hos Kondomeriet. Penisvibratoren stimulerer penis med kraftige vibrasjoner og målretter seg blant annet mot frenulum, strengen på undersiden av penishodet. Dette punktet er kilden til mer intense orgasmer for mange menn. Hva med å gi bort en orgasme i julegave, til deg selv eller noen du er glad i?

Sikre deg favoritten på salg

-30% rabatt! Kjøp her

-40% på Mer Lyst-favoritt

mer lyst livlig vibrator

Under Black Week er flere av kundefavorittene fra Kondomeriets egne Mer Lyst-serie på tilbud! Blant annet Livlig vibrator, som har vært populær i mange år, og som du nå kan sikre deg til -40% rabatt. Her får du mye vibrator for pengene… Hva med å skjemme bort deg selv, eller gi en superfin julegave til en venninne eller partner?

Kjøp Mer Lyst Livlig vibrator til -40%

-40% rabatt! Kjøp her

Halv pris på Lina vibrator

vibrator lina

Lina er en pirrende vibrator som er blitt en kundefavoritt blant mange de siste årene. Det som gjør vibratoren så spesiell, er at den har en unik swipe-teknologi. Den lar deg enkelt justere intensiteten på vibrasjonene ved å swipe til høyre eller venstre... Swipe innom Kondomeriet og sikre deg kundefavoritten til -50% rabatt nå!

Sikre deg Lina vibrator til halv pris!

-50% rabatt! Kjøp her

Sikre deg orgasmer på salg

Slår du til på Kondomeriets Black Week-tilbud, kan du gjøre mange kupp, få unnagjort julegaveshoppingen og sist, men ikke minst – sikre deg orgasmene du selv vil ha. Det kan faktisk Kondomeriet garantere med sin orgasmegaranti!

Så, hva venter du på?

Womanizer Liberty
Kjøp her
Nova 2 rabbitvibrator
Kjøp her
Naughty & Nice julekalender
Kjøp her
Mer Lyst Fleshlight
Kjøp her
Hot Octopuss penisvibrator
Kjøp her
Mer Lyst Livlig vibrator
Kjøp her
Vibrator Lina
Kjøp her

Les mer innhold fra Kondomeriet

Kiss, Comfort, Gesture, Curtain, Happy

– Får nesten ikke kona ut av senga


Usikker på om du skal kjøpe en erotisk julekalender i år? Det er ikke noe å lure på, ifølge Ann-Kristin og Tom. De har testet Luksus erotisk julekalender og gir den toppkarakter.

*Kampanjen varer fra søndag 20.november t.o.m. mandag 28.november.

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler