Drømmecruiset: Spis, elsk, lev i eksotiske omgivelser

— Klar for ditt livs eventyr?

AV ALLER CONCEPT STORE

Ikke helt ferdig med sommer du heller? Sol, mild bris, myk sand, glitrende, turkist vann, svale netter under stjernehimmelen, blafrende sommerkjoler, spektakulære opplevelser— alt i de mest luksuriøse omgivelser selvfølgelig.

Selv drømmer vi om en skikkelig eventyrreise! Eksotiske, spennende steder, spise mat! — Vidunderlig, smaksrik mat, mat av ypperste klasse, og gjerne fra alle verdens hjørner: Juicy pasta, fersk sjømat — gjerne noe fransk, japansk takk!

Nettopp! Vekk fra høst og regn, og ut i verden og livet — Noen dager vil vi ha action! Oppdage en ny by eller kanskje kjenne adrenalinet pumpe i en zipline? Andre dager vil vi slappe av, gå på spa, bade, nyte velvær og hvert eneste sekund av dette livet. Og jo, så vil vi helst ha alt dette uten å måtte flytte så veldig på oss da, og heeelst uten for mye tjas og mas rundt reisingen.

People on beach, Sky, Water, Cloud, Dress, Happy, Gesture, Travel
Natural landscape, Cloud, Sky, Flower, Mountain, Ecoregion, Plant, Snow, Tree, Sunlight
Water resources, Natural landscape, Sky, Cloud, Mountain, Plant, Nature, Azure, Watercourse

Som du skjønner, finnes det bare ett sted for oss denne vinteren, nemlig en cruiseferie, en til et fantastisk, solfylt sted. Og det er ikke et hvilket som helst cruise vi drømmer om. Vi har lagt vår elsk på Norwegian Cruise Line. Det prisbelønte rederiet tar deg nemlig til noen av de vakreste, mest spennende stedene du kan tenke deg, og skipene? De er en drøm i seg selv!

Interior design, Blue

Usikker på hvor du skal legge vintereventyret? Her er 5 grunner til hvorfor nettopp disse cruisene også vil bli din store favoritt.

1. Du får sett vanvittig mange vakre, eventyrlige steder.


I denne vintersesongen seiler NCL til de vakreste havnene i Karibien, Afrika, Midtøsten, Asia, Australia, Hawaii, ja, til og med gjennom Panamakanalen! Joda, vi er med, vi! Uforglemmelige kulturopplevelser, endeløse sandstrender— drøye naturscener! Og ikke bare får du sett ett, men så mange utrolige steder! Ikke minst, uten reisestresset da, kø, opphetede biler og kaos— du kan heller nyte reisen fra solsengen ombord.

Pssst! Og visste du kanskje at NCL sine skip er en destinasjon i seg selv? Nå har de dessuten lansert nok et skip i den nye Prima-klassen: Norwegian Viva. Opplev en verden av luksus i det private “skipet inne i skipet” The Haven, store, freshe, deilige lugarer—eller gå for en av de andre lugarene, da NCL tilbyr rom i alle prisklasser. Utallige spisemuligheter, fantastisk spa og treningsmuligheter, og ikke minst deres gokartbane for åpen sjø! Her kan du elske hvert minutt!

Norwegian Cruise Line: Kåret til "Verdens ledende cruiseselskap" 6 år på rad!

Norwegian Cruise Line er et av verdens største cruiserederier

  • Cruiserederiet ble sjøsatt av nordmannen Knut Kloster (1929-2020) i 1966.
  • 14 år på rad er rederiet kåret til "Verdens ledende cruiseselskap" av velrenommerte World Travel Awards.
  • NCL har 19 moderne livsstilsskip og tar deg til så mange som 400 havner rundt om i verden!

2. Den kulinariske reisen

Ja, og så var det den maten da, og den er en severdighet i seg selv! På Norwegian Cruise Lines skip finner du nemlig et (nøye!) utvalg av internasjonale spesialrestauranter som serverer retter fra ulike verdenshjørner.

Kanskje har du en forkjærlighet for det franske kjøkkenet, eller vil du oppleve japanske tradisjoner - eller kanskje du bare vil teste en ekte brasiliansk churrascaria - og dagsferske skalldyr på Ocean Blue? Hva enn måtte friste, du finner det bare meter fra lugaren din (og ja, alt i en avslappet atmosfære!)

Og du, visste du at de nye Prima-Class-skipene tilbyr en unik matopplevelse med den heller imponerende Indulge-mathallen? I hallen finner du all verdens spesialiteter fordelt på 11(!) spisesteder, og bestillingen, den gjøres enkelt via nettbrett mens du, du slapper av i en hengekøye på dekk!

Restaurantkonseptet ombord er i tråd med resten av cruiseopplevelsen, og kalles Freestyle Dining. Det betyr at det er fleksibelt når og hvor du spiser. Du kan, for eksempel, få med deg solnedgangen før du tusler til favorittrestauranten din etterpå.

TIPS! Nyt desserten under åpen, stjerneklar himmel på Ocean Boulevard - skipets magiske dekk!

Nysgjerrig på spisemuligheter? Les mer her da vel! Og lurer du på hva mer du kan finne på, eller hvilken superstjerne som nylig befant seg ombord? Svaret får du bare litt lengre ned i saken!

3. Den perfekte kombo av luksus og avslappning— Spa, basseng og en avslappende atmosfære


Norwegian Cruise Line er den perfekte kombinasjon av en premium livsstil, samtidig som du kan slappe ordentlig av. Ta for eksempel basseng- og spaområdet. Mandara Spaet strekker seg over 2000 kvadratmeter (!) og tilbyr over 50 ulike behandlinger! Du kan også besøke badstue, det lekre tyrkiske dampbadet og egne snø- og saltrom, med oppvarmede liggestoler dekket av varme, behagelige stener. TIPS! Ta en dukkert i infinity-bassenget på det nye Norwegian Prima Class-skipet og nyt den endeløse utsikten over horisonten.

4. Gjør som Fonsi og Katy Perry! Ingen kjeder seg, her er det masse gøy, for store og for små!

Et NCL-cruise er også den perfekte ferien for deg som reiser med familien. Eller som Katy Perry, gudmoren av NCLs andre Primaklasse skip, Norwegian Prima uttalte—Den beste måten å dra på ferie med familien min er på vannet!

På NCL er det masse gøy som skjer om bord— ved siden av bassenget, kan du konkurrere mot familien i minigolf, klatre i hinderløype eller prøve sklien i fritt fall, og på kvelden kan dere dra på show som er hentet rett fra Broadway! Og ja, inngang er allerede inkludert i billettprisen. Og ikke bare det, på toppen av skipet er intet annet enn en vaskekte gokartbane!

Naval architecture, Cruise ship, Water, Sky, Boat, Cloud, Watercraft, Cruiseferry
Light, Building, Architecture

Lurer du på hva mer dere kan finne på? Les mer om alt det morsomme NCL byr på her.

5. Komfort, komfort og vakre omgivelser

For hvordan du bor har mye å si! NCL tar omgivelsene på høyeste alvor, og tilbyr elegante lugarer, moderne, delikat interiør— spesielt designet for at du kan slappe ordentlig av. Du kan velge mellom 34 ulike lugartyper, med ulike størrelser og standarder, enten du drømmer om den ekstravagante storsuiten med veldige balkonger og luksuriøse baderom, eller du ønsker en mer budsjettvennlig variant. 

Tips!

Tips! Er du et luksusdyr? Sjekk ut NCL's The Haven. Dette er et eget storslått tilfluktssted øverst på skipet, med privat soldekk og basseng, restaurant, concierge og butler-service.

Reiser du alene kan vi røpe at NCL er kåret til det beste alternativet for alenereisende av Cruise Critic's 2020 Editors' Picks. Luksus eller budsjett, NCL har noe for enhver lommebok!

Psst du! Hvis du bestiller nå, får du hele 50 prosent rabatt når du bestiller et hvilket som helst cruise med Norwegian Cruise Line, og på utvalgte avganger får du også over 3350 kroner i flybillettkreditt! Du kan også oppgradere turen med Free At Sea fra kun €99 per person. Dette inkluderer alle 5 pakker, fra Premium Beverage package til Speciality Dining package med mer.

Map, Organism, World
Coastal and oceanic landforms, People on beach, Water, Cloud, Sky, Azure, Trunks, Travel, Leisure
Map, World

Oppdag noe nytt

Vinteren 2023/24 skal det splitter nye skipet Norwegian Viva døpes av superstjernen Luis Fonsi (for du har vel ikke glemt megahitten Despacio, du heller?), og skipet vil deretter seile 7-netters karibiske cruise fra/til San Juan/Puerto Rico og besøke de vakreste øyene i Karibien. Det er faktisk bare å glede seg!

SE ALLE DRØMMEDESTINASJONENE HER!

Eksotiske vinterdestinasjoner?

Terrestrial plant, Map, Slope

Dette er Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har totalt 19 cruiseskip. Det nye drømmelaget til sjøs heter Norwegian Prima og Norwegian Viva, og det er disse bildene i denne artikkelen er hentet fra.

Norwegian Cruise Line reiser til alle verdens kontinenter – om vinteren vil både de nybygde skipene Norwegian Viva og Norwegian Prima seile i det turkise vannet i Karibien og neste sommer skal de tilbake til de europeiske hav – for å seile Middelhavet, samt Island og rundt de britiske øyer.

SE ALLE DRØMMEDESTINASJONENE HER!

Les mer om spesialtilbudet her!

Hopp også om bord i denne artikkelen:

De fem beste måtene å skjemme bort familien på!

Klar til å finne hvilepulsen og slappe av i høst? Her har du de fem aller beste tipsene til hvordan et drømmecruise kobler deg av hverdagen!

Interior design, Sky, Comfort, Azure, Curtain, Leisure, Happy, Travel
Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2023 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler