Sommerferie

Spis, elsk, lev i vakre omgivelser

— Derfor drømmer vi om—vel, drømmecruiset, NÅ!

AV ALLER CONCEPT STORE

Får kulda deg til å lengte—bare vekk? Selv drømmer vi om mild bris, solfylte dager, glitrende, turkist vann, lukten av hav, blafrende sommerkjoler og noe kaldt i glasset, alt i de mest luksuriøse omgivelser, selvfølgelig. Og ja, og så vil vi ha mat! Digg, deilig mat—gjerne spennende smaksbomber, juicy pasta, fersk sjømat— gjerne noe fransk, japansk takk!— Gjerne noe fancy!

Også ønsker vi full frihet, noen dager vil vi for eksempel være med på klatrekurs, sveve høyt over havet, noen dager i alle fall! Andre dager vil vi bare slappe av, gå på spa, få ansiktsbehandling, bade, sole oss, nyte hvert eneste sekund av livet. Intet mindre nei, og jo, og så vil vi helst ha alt dette uten å måtte flytte så veldig på oss, please!

Som dere skjønner finnes det bare ett sted for oss denne sommeren, nemlig cruiset, og ikke et hvilket som helst cruise. Vi har lagt vår elsk på Norwegian Cruise Line. Det prisbelønte rederiet som ble grunnlagt av den norske visjonæren Knut Kloster.

Usikker på hvor du skal legge sommerferien? Her er 5 grunner til hvorfor nettopp dette cruiset kanskje også blir din favoritt.

Water, Sky, Smile, White, Blue, Azure, Building, Cloud, Travel, Sunglasses
Interior design, Table, Furniture, Property, Chair, Lighting, Window, Decoration, Hall

1.

Du får sett vanvittig mange vakre steder.

I sommer seiler Norwegian Cruise Line til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia... Joda, vi er med, vi! Hvite murhus, den milde brisen, endeløse sandstrender, og ikke bare får du sett ett, men så mange vakre steder! Og ikke minst, uten reisestresset, kø, opphetede biler og kaos—du kan heller nyte reisen fra solsengen ombord. Norwegian Cruise Line sine skip har såå mye mer å tilby — skipet er en destinasjon i seg selv.

Sky, Cloud, Building, Window, Travel
Pssst! Ingen strandløve? NCL har mange andre fantastiske reisemål også! Hva med en tur til de britiske øyer eller Island, for eksempel?

Visste du at NCL har over 400 destinasjoner verden rundt? Og over 115 reiseruter i Europa vår og sommer 2023? Hvis du er interessert, kan du lese mer om NCLs fantastiske reisemål her.

Norwegian Cruise Line er et av verdens største cruiserederier

  • Cruiserederiet ble sjøsatt av nordmannen Knut Kloster (1929-2020) i 1966.
  • 14 år på rad er rederiet kåret til "Europas ledende cruiseselskap" av velrennomerte World Travel Awards.
  • NCL har flere skip i Europa nå enn noensinne før - og bringer gjestene sine til hele 450 havner jorden over.

2.

Den kulinariske reisen

Ja, og så var det den maten da, og den er en happening i seg selv: På Norwegian Cruise Lines skip finner du nemlig (nøye!) utvalg av internasjonale spesialrestauranter som serverer retter fra ulike verdenshjørner.

Kanskje har du en forkjærlighet for det franske kjøkkenet, eller vil du oppleve japanske tradisjoner - eller kanskje du bare vil teste en ekte brasiliansk churrascaria - og dagsferske skalldyr på Ocean Blue? Hva enn frister, du finner det bare meter fra lugaren din!

Restaurantkonseptet er i tråd med resten av cruiseopplevelsen, og kalles Freestyle Dining. Det betyr at det er fleksibelt når og hvor du spiser. Du kan, for eksempel, få med deg den solnedgangen før du tusler til favorittrestauranten din etterpå. TIPS! Nyt desserten under åpen, stjerneklar himmel på Ocean Boulevard - skipets magiske dekk!

Nysgjerrig på spisemuligheter? Les mer her da vel!  Og lurer du på hva mer du kan finne på, eller hvilken superstjerne som nylig befant seg ombord? Svaret får du bare litt lengre ned i saken

3.

Den perfekte kombo av luksus og avslappning— Spa, basseng og en avslappende atmosfære

Norwegian Cruise Line er den perfekte kombinasjon av en premium livsstil, samtidig som du kan slappe ordentlig av. Ta for eksempel basseng- og spaområde. Mandara Spaet strekker seg over 2000 kvadratmeter (!) og tilbyr over 50 ulike behandlinger! Du kan også besøke badstue, det lekre tyrkiske dampbadet og egne snø- og saltrom, med oppvarmede liggestoler dekket av varme, behagelige stener. TIPS! Ta en dukkert i infinity-bassenget på det det nye Norwegian Prima Class-skipet med uendelige utsikter over horisonten.

4.

Gjør som Katy Perry! Ingen kjeder seg, her er masse gøy, for store og for små!

Et NCL-cruise er også den perfekte ferien for deg som reiser med familien. Eller som Katy Perry, Gudmoren av NCL's nye Norwegian Prima sa, før jomfruseilaset—Den beste måten å dra på ferie med familien min er på vannet!

På NCL er det masse gøy som skjer ombord—ved siden av bassenget, kan du konkurrere mot familien i minigolf, klatre opp i hinderløypen eller prøv sklien i fritt fall, og på kvelden kan dere dra på show, og ja, den er hentet rett fra Broadway! Og ja, inngang er allerede inkludert i billettprisen. Og ikke bare det, på toppen av skipet er intet annet enn en vaskeekte go-cart-bane.

SHOPPING: For den glemske er det også en rekke shoppingmuligheter om bord.

Lurer du på hva mer dere kan finne på? Les mer om alt det morsomme NCL byr på her.

Visual effect lighting, Performing arts, Music, Entertainment
Light, Building, Architecture

5.

Komfort, komfort og vakre omgivelser

For hvordan du bor har mye å si! NCL tar omgivelsene på høyeste alvor, og tilbyr elegante lugarer, med moderne, delikat interiør spesielt designet for at du kan slappe ordentlig av. Du kan velge mellom 24 ulike kabintyper, med ulike størrelser og standarder, enten du drømmer om den ekstravagante storsuiten med veldige balkonger og luksuriøse baderom, eller du ønsker en mer budsjettvennlig variant.

Tips!

Er du et luksusdyr? Sjekk ut NCL's The Haven. Dette er et eget storslått tilfluktssted øverst på skipet, med privat soldekk og basseng, restaurant, concierge og butler-service. Reiser du alene kan vi røpe at NCL er kåret til det beste alternativet for alenereisende av Cruise Critic's 2020 Editors' Picks. Luksus eller budsjett, NCL har noe for enhver lommebok!


Pssst du! Hvis du booker nå får du hele 50 prosent rabatt når du bestiller et cruise med Norwegian Cruise Line! Du kan også oppgradere reisen med Free At Sea fra bare 99 euro per person. Det inkluderer ALLE 5 pakker om bord.


Dette inkluderer alle 5 pakker, fra Premium Beverage package til Speciality Dining package.

Map, World
Water resources, Sky, Daytime, Plant, Boat, Cloud, Mountain, Azure, Blue
Natural environment, Ecoregion, Map, World, Vegetation

Oppdag noe nytt

Sommeren 2023 kommer splitter nye Norwegian Viva til å seile til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia. Det er bare å glede seg!

SE ALLE DRØMMEDESTINASJONENE HER!

EUROPACRUISE SOMMEREN 2023?

Dette er Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har hele 19 cruiseskip. Et av de nyeste heter Norwegian Prima, og det er
det bildene i denne artikkelen er hentet fra.

Norwegian Cruise Line reiser til alle verdens kontinenter - og sommeren 2023 vil begge de nybygde skipene Norwegian Viva og Norwegian Prima seile de Europeiske hav – en i Middelhavet, en til Island og en rundt de britiske øyene. Forresten! Det er også avganger fra Norge.

Les mer om spesialtilbudet her!

Hopp også om bord i denne artikkelen:

De fem beste måtene å skjemme bort familien på!

Klar til å finne hvilepulsen og slappe av i høst? Her har du de fem aller beste tipsene til hvordan et drømmecruise kobler deg av hverdagen!

Interior design, Sky, Comfort, Azure, Curtain, Leisure, Happy, Travel
Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler