– Her får du mye for pengene!

Lene Jacobsen så seg lei av sønnens dyre mobilregninger og at han stadig vekk gikk tom for data. Etter at de byttet over til PlussMobil sitter hun igjen med et billigere abonnement og en hel del andre fordeler.

Jeg var lei av å kjøpe ekstra datapakker. Og det er sant, for han gikk faktisk alltid tom for data.

Lene møter oss i nærheten av der hun bor i Oslo. Hun er tobarnsmor og jobber for en nettbutikk som selger leker og interiør for barn. Med en sønn på 13 år som bruker sosiale medier til å holde kontakt med vennene sine, ønsket Lene et nytt mobilabonnement der hun fikk mer data for pengene.

Flower, Smile, Plant, Hairstyle, Shoe, Furniture, Leg, Dress, Sunglasses, Happy

Det var en dag jeg scrollet inne på KK at det dukket opp en annonse for PlussMobil som reklamerte for gode pakkepriser for de yngre. 

–Jeg så straks at dette var et mye bedre tilbud enn det sønnen min allerede hadde, ettersom abonnementene var både rimeligere og tilbød mer data.

For deg under 30 år

Valget landet på en ung-pakke med 10GB til kun 239 kroner i måneden, som er et eksklusivt tilbud for deg under 30 år. Abonnementet inkluderer blant annet full 4G og 5G-dekning fra Telenor, rabatt på mobiltelefoner og gratis mobilforsikring. I tillegg får du som kunde over 18 år eller eier av abonnementet til et barn gratis tilgang til plussabonnement på diverse nettaviser og eMagasiner.

– Tidligere hadde sønnen min en klokke som han kun kunne ringe fra, og som ble brukt når vi skulle ha tak i han.

Nå som han har blitt eldre ser jeg at hans behov og ønsker har endret seg, og da er det veldig fint med en ung-pakke som tilbyr en gunstigere pris.

Jeg er også mye mer nøye nå med å sjekke hva abonnementet faktisk inneholder når man skal ha det til barn, som for eksempel foreldre- og datakontroll.

People in nature, Flash photography, Mobile phone, Street fashion, Smile, Photograph, White, Green, Happy, Sunlight

Dette er PlussMobil Ung

  • Mye data og lav månedskostnad
  • For deg under 30 år
  • 3 ulike pakker: 5GB, 10GB og 25GB
  • 4G/5G-dekning fra Telenor
  • Gratis plussabonnement på nettaviser
  • Gratis eMagasiner
  • Gratis medlemskap i Barnevakten.no
  • 3 måneder gratis sikkerhetspakke
  • 3 måneder gratis mobilforsikring


Enkelt å bytte

Det er enklere enn noen gang å bytte mobilabonnement. Hos PlussMobil kan du beholde samme telefonnummer, og de vil ta seg av oppsigelse av din nåværende operatør. Lene, som står som juridisk eier, har vært storfornøyd med overgangen og hjelpen underveis.

Det gikk kjempefint! Det var bokstavelig talt fire tastetrykk, og så var det endret. Jeg fikk nytt sim-kort i posten og dato for bytte.

– Og da funka alt som det skulle. Kundeservicen har vært upåklagelig hele veien, der jeg har fått raske og personlige svar.

Like bra – bare billigere

Foruten mye data for en billig penge, var det viktig for Lene med god dekning, da familien ofte er ute på farten. Hun legger også vekt på at hun ønsket en etablert aktør, da det gir henne en følelse av trygghet. Når vi spør Lene om hva sønnen syntes om det nye abonnementet bryter hun ut i latter.

Personal computer, Furniture, Photograph, Shoulder, Leg, Laptop, Table, Chair, Comfort

Vi slipper krangel om mer data!

– Neida, men maset om at han har gått tom for data har roet seg helt, og siden det er full dekning fra Telenor, er det egentlig like bra som før – bare mye billigere.

Unike fordeler

Som abonnent i PlussMobil får du gratis tilgang til en rekke plussartikler i diverse nettaviser og eMagasiner. Her kan du lese alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24, KK Pluss, Se og Hør og mye mer. For Lene var dette noe som skilte dem ut fra de andre leverandørene på markedet.

– Sammenligner du to ulike leverandører, og det er kun 20 kroner som skiller dem fra hverandre, spiller det ikke en så stor rolle. Men PlussMobil har jo mange andre fordeler som man får med på kjøpet, og det tiltrekker i hvert fall meg som kunde.

Jeg slipper for eksempel å betale for KK eller Vakre Hjem som jeg leser fast, og hvis jeg skal begynne å regne på alt jeg sparer ved å ikke kjøpe disse magasinene nå, begynner vi å snakke om en god del 1000-lapper.

Lene har tatt i bruk flere av fordelene allerede, men trekker frem medlemskapet hos Barnevakten.no som den viktigste. Her får hun gratis lesestoff, foredrag og nyttige tips om barnas teknologiske hverdag.

– Jeg har fått en bedre forståelse for nettbruk blant unge inne på Barnevakten.no. Det er også et kjempefint verktøy for de med barn som skal få sin aller første mobil.

Høstens beste lesestoff

Med gratis tilgang til noen av landets største magasiner og nettaviser, ser Lene frem til lune høstkvelder som skal tilbringes på hytta.

Her får du mye for pengene! Hvorfor betale dyre dommer hos en operatør når du får mer data for mindre penger her. Det er også en kjempefordel at man får tilgang til eksklusive artikler, så i høst gleder jeg meg til å slappe av med favorittmagasinene mine med god samvittighet.

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler

ANNONSØRINNHOLD

Rectangle, Font
Font
Font
Text, Font, Logo