– Enkleste måten å spise sunt på!

- De er helt geniale, sier Desirée Andersen om Santa Marias nye taco-lansering.

– Ungene elsker den med gulrot!
Desirée Andersen (37) er opptatt av å gjøre det enkelt for både seg selv og andre å leve sunt i hverdagen.

 
Så da Santa Maria nylig lanserte en serie med tortillaer basert på rødbete og gulrot, hva tenkte hun da?

 
– Jeg tenkte: «Yes!» For det første er det en spennende nyhet, også så jeg jo at det faktisk var en del grønnsaker i, og mer fiber. De er helt geniale.

 
Både rødbete- og gulrotvarianten har et grønnsaksinnhold på 31 prosent.
– Sånt blir jeg skikkelig glad av!

Jeg blir alltid glad når folk kan spise sunnere uten å gjøre noe særlig ekstra for det.

– Desirée Andersen

Hun er mor til to barn på fjorten og fire år, og taco i en eller annen form står på menyen hver uke.


– Nå er det ikke vanskelig å få ungene til å spise grønnsaker når det står taco på bordet, men jeg synes også lefserester er supre som alternativ til brødskiva også.


17 års erfaring

Desirée har jobbet som personlig trener og kostholdsveileder i 17 år.


– Jeg blir alltid glad når folk kan spise sunnere uten å gjøre noe særlig ekstra for det. Bare 14 prosent av oss nordmenn spiser de anbefalte grønnsakene våre hver dag. Og anbefalingen er 250 gram, så det er ikke snakk om mer enn et par håndfuller! Den enkleste måten å spise sunnere på, er å få i seg mer grønnsaker, mye lettere enn for eksempel å unngå sukker, eller andre typer dietter.


Både rødbete- og gulrot-tortillaene har en subtil smak, så sjansen er stor for at barna ikke vil merke noen annen forskjell enn de friske fargene.


– Jeg elsker fargen på rødbete-tortillaen. Jeg blir glad av å se sånn mat, det føles som om jeg har gjort noe bra for meg selv ved å spise den!

Natural foods, Smile, Food, Plant, Recipe, Cuisine

Slik gjør du det:

  1. Stek karbonadedeigen i matolje i en varm stekepanne. Tilsett kryddermiksen, 1,5 dl vann og la det småkoke på svak varme i 10 minutter. Pakk tortillalefsene i ovnsfolie og varm i ovn på 150 grader i 8-10 minutter.
  2. Ta på karbonadedeigen og alt annet du måtte ønske av deilig tilbehør.


Dette trenger du:

6 stk Santa Maria grønnsakstortillalefser

400 g karbonadedeig

2 ss olivenolje, til steking

1 pk Santa Maria Taco Original Spice Mix

1,5 dl vann

Folkefavoritten du kan variere akkurat som du ønsker selv.

Klassisk taco

– Hjemme hos dere, er det taco-fredag som gjelder?

– Nei, vi kan ha taco hele uka. Det er kjente smaker som alle er glade i. Men vi skiller ofte mellom hverdagstacoen og helgetacoen. I en travel hverdag er det en stor bolle med grønnsakene og salaten alle liker, lefser og kjøttdeig. I helga kjører vi flere skåler og sauser og hjemmelagd guacamole.

Vi kan ha taco hele uka – ikke bare på fredagen.

Slik gjør du det:

  1. Stek kyllingstrimlene i smør eller olje til det har fått fin farge og er gjennomstekt.
  2. Senk varmen og tilsett krydderblandingen og vann. Rør om og skru av varmen. Dekk til med lokk.
  3. Server med tilbehør og rødbet- eller gulrottortilla.

Dette trenger du:

6 stk Santa Maria grønnsakstortillalefser

450 g strimlet kyllingfilet

2 ss olivenolje, til steking

1 pk Santa Maria Chili & Lime Taco Spice Mix

1,5 dl vann

Salat, cherrytomat, syltet rødløk, fetaost

1 glass Santa Maria Chunky Salsa Medium

Friske smaker for hverdags- og helgetaco.

Kyllingtaco med lime og chili

Det «HEMMELIGE»  TACOTRIKSET

Desirée har også et «hemmelig» triks i ermet for de dagene du har lyst på tacosmaken, men lyst til å variere litt, og servere noe som imponerer gjestene.

– Hvordan kom du egentlig på det?

– Ha ha! Jeg går konstant rundt og tenker: Hvordan kan jeg gjøre det enkelt på kjøkkenet? Jeg elsker å lage mat, men hverdagen har et begrenset antall timer, og jeg vil jo også bruke tiden på noe annet koselig. Det er ikke alltid idéene mine funker, men denne gjør det!

Slik gjør du det:

  1. Sett ovnen på 220 grader over/undervarme.
  2. Kutt opp grønnsaker og fres i litt olje.
  3. Brun karbonadedeig og bland sammen grønnsaker, karbonadedeig, bønner og tacokrydder.
  4. Hell over Chunky Salsa og la det stå å simre til det ikke er mer væske i panna.
  5. Legg en tacolefse i bunnen av en paiform. Del de andre i to og legg langs kanten.
  6. Hell fyllet i. Topp med ost og stek i 10 minutter.


Dette trenger du:

5 stk Santa Maria grønnsakstortillalefser

300 gram karbonadedeig

1 rød paprika

1 gul løk

3 gulrøtter

1 liten boks mais

1 boks brune bønner

1 pose Santa Maria Taco Original Spice Mix

1 glass Santa Maria Chunky Salsa Medium

1 neve revet ost

Så enkelt kan det være å imponere middagsgjestene.

Desirées tacopai

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler
dagbladet-logo-rgb-01.png

ANNONSØRINNHOLD

Rectangle, Font