dagbladet-logo-rgb-01.png

ANNONSØRINNHOLD

Font

©Visit Vesterhavet

Vesterhavet – Den perfekte sommerferien!

Dette er et av de mest populære feriedestedene for barnefamilier i Danmark, kun et steinkast unna Norge!

Av Aller Concept Store

Vesterhavet i Danmark er et fantastisk reisemål for barnefamilier som ønsker en avslappende og spennende sommerferie.

Den danske vestkysten midt på Jylland er kjent for sine lange sandstrender, pittoreske landsbyer og flott natur, som gjør det til et ideelt sted for familieaktiviteter og utendørs moro.

For barnefamilier er det mye å se og gjøre på Vesterhavet, inkludert sanddyner som kan klatres på, guidede bunkerturer, surfing, kajakkpadling og mye mye mer.

Området har også flere fornøyelsesparker, dyreparker og museer, som alle er ideelle for familieutflukter.

Lev som en viking – se lenger ned i saken!

BAGGES DEMNING: Sug inn naturen fra sykkelsetet langs Bagges Demning og opplev Vesterhavets fantastiske natur.Foto: Visit Vesterhavet

Foto: Visit Vesterhavet

La oss starte med det som er et av de mest besøkte stedene ved Vesterhavet - nemlig Lalandia i Søndervig. Og det er ikke uten grunn!

Lalandia i Søndervig, som ligger kun 15 minutters kjøretur fra koselige Ringkøbing, er en fantastisk aktivitetspark som har noe for alle og enhver. Her kan du nyte det beste av det Danmark og Vesterhavet kan tilby - på én og samme plass.

Parken har et gigantisk badeland, Aquadome, med vannsklier, bølgebassenger og en lang sandstrand. Her kan man bade og sole seg hele dagen og kose seg med en deilig iskrem fra kiosken.

Aquadome har juniorbasseng for de aller minste, varme utendørsbasseng, deilige badstuer og en haug med gøyale vannsklier og vannleker for alle!

Water, Azure, Aqua, Fun

MORO FOR UNGA: Hva med å prøve den gøyale vannsklia Tornado i badeparken Aquadome?

Foto: Lalandia

Body of water, Swimming pool, Smile, Happy, Leisure, Grass
Water, Shorts, Fountain, Yellow, Leisure, Swimwear
People in nature, Swimming pool, Water, Smile, Happy, Leisure

Lalandia har noe for hele familien

Det er ikke kun bademoro man kan bedrive i Lalandia. Aktiviteter for barn i alle aldre finner man også inne i parken. Det finnes trampoliner, lekeplasser, bowlingbaner og mye mer.

For de som er ekstra eventyrlystne, kan man prøve klatreveggen eller hoppe i strikk. Hva med noen lekne timer i Mony Tonky Land? Vil du ha litt ro i sjelen og vil nyte en god bok mens barna leker, kan du besøke Lalandia's treningssenter og spa.

Parken tilbyr også mange aktiviteter utenfor selve området, som golf, go-kartutleie, kajakkpadling og ikke minst Ringkøbing Fjord. Her kan man oppleve en vakker solnedgang mens man nyter en seiltur på fjorden.

Opplev Vesterhavet - VisitDenmark

Boats and boating--Equipment and supplies, Outdoor recreation, Water, Sky, Cloud
Coastal and oceanic landforms, Automotive tire, Water, Sky, Ecoregion

Lalandia i Søndervig er det perfekte stedet for barnefamilier som ønsker seg en sommerferie full av moro og opplevelser. Med det store utvalget av aktiviteter både inne og ute, vil både store og små være underholdt hele tiden.

I tillegg til alle aktivitetene, tilbyr Lalandia også en rekke spisesteder, butikker og underholdning for hele familien. Det finnes også uttallige overnattingsmuligheter i Lalandia som møter alles behov.

Med sin beliggenhet ved Vesterhavet, kan barnefamilier også nyte vakre sandstrender og natur i området rundt Lalandia. Alt i alt er Lalandia i Søndervig en flott feriedestinasjon for barnefamilier som ønsker å tilbringe tid sammen og ha det gøy i fantastiske omgivelser.

En kjapp båt- eller flytur fra Norge, og dere er i sommerparadis!

Senk skuldrene og nyt

Feriehusene i Lalandia ligger kun en kort gåtur fra den hyggelige bade- og shoppingbyen Søndervig.

Her kan familien senke skuldrene mens dere besøker sjarmerende butikker, smaker lokale spesialiteter og nyter late dager på Søndervig strand.

I Søndervig finner man også Vestkystens flotteste supermarked. Og vil dere nyte en bedre middag, anbefaler vi et besøk på Restaurant Sandgaarden.

Fines herbes, Food, Tableware, Ingredient, Recipe, Plate

SNADDER: Besøk Restaurant Sandgaarden for en bedre middag. Her benyttes kun de beste sesongbaserte ingrediensene som garantert vil lage fest for smaksløkene. Foto: Restaurant Sandgaarden

8 gode tips til aktiviteter


Vesterhavet er mer enn bare Lalandia. Det finnes en rekke morsomme og spennende aktiviteter man kan begi seg ut på. Her er de åtte beste tipsene på hva du kan gjøre i Søndervig og omegn:

  1. Nyt strandlivet: Søndervig har en vakker sandstrand som strekker seg over flere kilometer. Besøkende kan nyte solen, bade i det forfriskende vannet, og bygge sandslott med barna.
  2. Opplev naturen: Ta en tur langs klippene og nyt den vakre naturen. Det finnes flere turstier som gir fantastisk utsikt over Vesterhavet.
  3. Prøv surfing og windsurfing: Vesterhavet er kjent for sine sterke bølger, og er en populær destinasjon for surfing og windsurfing. Det finnes flere surfeskoler i området som tilbyr kurs for alle nivåer - spesielt i Hvite Sande og Ringkøbing.
  4. Besøk Abelines Gård: Sør for Hvite Sande finner du denne perlen. Dette er et morsomt og lærerikt sted å besøke for både voksne og barn. Besøkende kan lære om hvordan livet var på en dansk gård i gamle dager.
  5. Opplev Søndervig på sykkel: Det er flere sykkelstier som tar deg gjennom den vakre naturen rundt Søndervig. Ta med deg familien og utforsk området på to hjul. Eller hva med tur til fantastiske Bagges Dæmning?
  6. Sandskulpturfestival: Festivalen er en årlig begivenhet med besøkende fra hele verden og tilbyr fantastiske og imponerende skulpturer laget av sand.
  7. Lyngvig Fyr: Bestig de 228 trappetrinnene og opplev den fantastiske utsikten fra Lyngvig Fyr. For den som søker litt ekstra spenning, kan rappellere ned igjen fra det 38 meter høye tårnet.
  8. Guidet ravsafari: Lær hvor, når og hvordan du kan finne rav langs Vestkysten. I tillegg til ravgaranti, er det små konkurranser underveis. Supergøy for barna!
Natural environment, Sky, Cloud, Ecoregion, Sculpture, Statue, Biome, Art
Lighthouse, Sky, Plant, Cloud, Beacon, Tree, Grass, Tower

SYKKELTUR OG SANDMAGI: Sug inn den vakre naturen idet du sykler forby Lyngvig fyr og bli imponert av de fantastiske sandkunstverkene under Sandskulpturfestivalen. ©Visit Vesterhavet

People in nature, Flash photography, Cloud, Sky, Travel
People in nature, Flash photography, Surfing Equipment, Cloud, Sky, Surfboard, Gesture, Plant

MESTRE BØLGER OG VIND: La de større barna prøve seg med surfebrett eller kiting. Flere steder tilbyr opplæring og kurs. ©Visit Vesterhavet

PERLE: Søndervig er en flott destinasjon for besøkende som ønsker en variert og aktiv ferie. Nyt naturen og områdets lokale kultur og severdigheter. ©Visit Vesterhavet

Utforsk spennende bunkere fra krigen

Barna kommer til å elske det! De guidede bunkerturene ved Houvigfestningen er en flott måte å lære om bunkerne ved Vesterhavet på.

Utforsk bunkerne fra krigen, og få vite hvordan de ble bygget og hvorfor akkurat de var et av de viktigste forsvarsverkene i Danmark.

Turene tilpasses både voksne og barn, og inkluderer ofte interaktive elementer for å gjøre læringen morsom og engasjerende for alle.

En flott måte å begi seg ut på en spennende tur tilbake i historien.

Sky, Cloud, House

BUNKERTUR: Ta med familien på en spennende bunkertur og lær om hva de ble brukt til under krigen. ©Visit Vesterhavet

© Ringkøbing Fjord Museer

Lev som en viking

Reis tilbake til vikingtiden og møt vikinger som er igang med sine daglige gjøremål - barna kommer til å elske det! Bork vikinghavn er en spennende destinasjon som tar deg tilbake til vikingtiden. Her kan du utforske hvordan livet var for vikingene som bodde i området for over tusen år siden.

I vikinghavnen kan besøkende autentiske vikinghus og lære om vikingenes daglige liv og tradisjoner. Du kan også delta i ulike aktiviteter som bueskyting og smedarbeid.

For barna er Bork vikinghavn en spesielt morsomt. Her kan de kle seg ut som vikinger og delta i spennende aktiviteter som å lage smykker eller skrive runer. Det finnes også en stor lekeplass som gir barna muligheten til å leke og klatre i vikinginspirert miljø.

Avslutt besøket med en deilig vikingmiddag i vikinghavnens egen restaurant, hvor menyen består av autentiske vikingretter.

BORK VIKINGHAVN

Kle dere ut som hardbarkede vikinger og se hvordan vikingene levde. Spis ekte vikingmat og gå på oppdagelsferd. Bork Vikinghavn er en fantastisk destinasjon for hele familien! ©Flying October

Shopping, koselige smågater og vill natur

Husk å ta turen innom den koselige byen Ringkøbing når du først er på ferie ved Vesterhavet! Den idylliske byen er kjent for sin pittoreske arkitektur og har mange koselige kafeer og restauranter å besøke. For ikke å snakke om Ringkøbing Museum.

Naturkraft er også noe familien bør få med seg. Fyll sekken med aha-opplevelser og kom tett på naturkreftene som gjennom tusener av år har formet landskapet og menneskene som lever her.

For den shoppingglade er Ringkøbing perfekt. Spaser gatelangs gjennom de små smugene og besøk de mange mange butikker som selger kunsthåndverk og design. Avslutt med en god lunsj eller middag på Restaurant Nordic. Den sjarmerende restauranten er inspirert av naturen langs Vestkysten, og tilbyr retter basert på lokale kvalitetsvarer du sent vil glemme.

Vesterhavet er uten tvil et av de beste feriestedene for familier og par som søker en avslappende og spennende ferieopplevelse.

Med sine vakre strender, imponerende klipper, koselige byer og rike kulturarv, er Vesterhavet et sted som har noe å tilby for alle.

Uansett om du er ute etter en aktiv ferie med barn, eller ønsker å slappe av og nyte naturen med kjæresten, så har Vesterhavet alt du trenger for å få den perfekt ferieopplevelsen.

Les mer om Søndervig og Vesterhavet her

People in nature, Flash photography, Natural landscape, Cloud, Water, Sky, Plant, Azure, Gesture, Happy
Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2023 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler