Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Stor test av vinterdekk med og uten pigger: Vinneren er det beste vi har kjørt på is

Du vil ha de beste og sikreste vinterdekkene på bilen din. Vi har testet 22 dekk, både med og uten pigger, og forteller deg hvilke som er best - og dårligst - på forskjellig føre.

For første gang er Dagbladet, Autofil og dinside.no med i den store, nordiske vinterdekktesten og kan vise deg hvilke dekk som er de beste når vinteren setter inn for fullt. Og med best mener vi sikrest. Det meste handler om sikkerhet når vi tester dekk:

Hvor godt de bremser på snø og is, hvor stabile de er sideveis når kritiske situasjoner oppstår og hvor godt de tar seg fram når forholdene er som vanskeligst.

Vi tester også hvor bra de er på våt asfalt. Norge er et land med flere klimasoner og det finnes bilister som stort sett kjører på våt asfalt vinteren igjennom. I tillegg gjør vi tester på komfort og økonomi. Når vi kårer vinnere legger vi aller mest vekt på prestasjonene på is og snø.

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.