Annonsørinnhold

Billig månedsavgift og plussinnhold inkludert

Med Norges nyeste mobiloperatør PlussMobil får du både billig mobilabonnement og tilgang til Norges mest populære blader og aviser inkludert i prisen.

Ingen grunn til å frykte smalltalk ved kaffemaskinen når du er kunde hos PlussMobil
Ingen grunn til å frykte smalltalk ved kaffemaskinen når du er kunde hos PlussMobil Vis mer

Ønsker du at mobilregningene skal være så lave som mulig? Ønsker du deg mer for pengene? Hvis du svarer ja på begge spørsmål, bør du sjekke ut mobilabonnementene til PlussMobil.

Bestill PlussMobil 3 GB inkl premiuminnhold; kun 199 kr/mnd

Blader og magasiner inkludert i prisen

Bytter du til PlussMobil, får du nemlig gratis tilgang til alle digitale blader, aviser og plussabonnement fra hele Aller Medias store innholdsunivers. Det betyr at du kan lese blader og aviser som KK, Se og Hør, Allers, Dagbladet og mange flere inkludert i abonnementet.

Bruker du lite data? PlussMobil 0GB koster kun 39 kr mnd

Få Dagbladet Pluss inkludert

Det er blitt vanlig mange steder at man trenger et plussabonnement for å lese de beste artiklene. Kunder hos PlussMobil slipper dette. De får nemlig 4 måneder gratis plussabonnement i velkomstgave - til en verdi av hele 795 kr per mnd. Alle kunder hos PlussMobil får tilgang til alt plussinnhold fra Dagbladet, KK, Se og Hør, Vi.no og Elbil24 inkludert i abonnementet. Totalt sparer du mer enn 3000 kr.

Bestill PlussMobil 1 GB inkl premiuminnhold; kun 149 kr/mnd

Med tilgang til så mye innhold inkludert i mobilabonnementet har du alltid noe å prate med andre om. Derfor kaller PlussMobil dette for "Folkepraten fra PlussMobil" - løsningen på enhver smalltalk-situasjon.

Selve mobilabonnementet har blant Norges laveste priser, og med tilgang til så mye innhold inkludert er kanskje dette Norges beste mobildeal!

Bestill PlussMobil 10 GB inkl premiuminnhold; kun 299 kr/mnd

Det er enkelt å bytte til PlussMobil. Du trenger ikke å melde fra til ditt nåværende mobilselskap om at du ønsker å si opp. Finn det PlussMobil-abonnementet som passer for deg her, så gjør PlussMobil hele flyttejobben for deg. Du beholder selvsagt ditt gamle telefonnummer dersom du ønsker det.

Prisvinner bytt.no
Folkepraten

1 GB

til 149 kr i måned

Fordel!Kun 119 kr/mnd for abonnenter hos Aller media**
Favoritt
Folkepraten

3 GB

til 199 kr i måned

Fordel!Kun 189 kr/mnd for abonnenter hos Aller media**
Folkepraten

10 GB

til 299 kr i måned

Fordel!Kun 279 kr/mnd for abonnenter hos Aller media**

Og skulle det være noe du lurer på så er kundeservicen åpen alle hverdager og til og med på lørdager.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer