Eyvind Hellstrøm:

- «Alle» ler av meg

Eyvind Hellstrøm har ikke noen tro på slanking som nyttårsforsett. I stedet vil han hjelpe folk til å spise grønnere.

FERDIG: Hellstrøm forteller at han er ferdig med kompleks mat. Nå vil han gjøre sunn matlaging lettere for folk flest. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
FERDIG: Hellstrøm forteller at han er ferdig med kompleks mat. Nå vil han gjøre sunn matlaging lettere for folk flest. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjendiskokk og TV-personlighet Eyvind Hellstrøm er kanskje ikke den første personen man assosierer med «det grønne skiftet» eller «grønn hverdag». Men Hellstrøm har faktisk gjort stor suksess med sitt forsøk på å ha få nordmenn til å spise mer grønnsaker på en miljøvennlig måte.

Hellstrøm og Anita Rennans bok «Hellstrøms grønne hemmeligheter» er trykket i totalt 32 000 eksemplarer og er kåret til årets beste kokebok.

- Det er selvfølgelig svært hyggelig at boka blir tatt godt imot. Det er jo ingen selvfølge at den skal slå an med så mange bra kokebøker som er der ute. Man blir både ydmyk og stolt, sier Hellstrøm til Dagbladet.

- Vi ser på det som en bekreftelse på at folk har ønsket seg mer inspirasjon til det grønne tilbehøret. Det er enkle, lettfattelige oppskrifter og kjente råvarer som er tilgjengelig for alle, fortsetter han.

- Alle ler

Hellstrøm innrømmer at «alle» ler når han sier at han alltid har hatt en grønn side.

- Men grønnsaker har vært en stor del av min måte å lage mat på helt fra starten. Det er utenkelig å lage en vellykket middag uten vegetariske komponenter, sier Hellstrøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer