Tix:

Avslører bokprosjekt

Andreas «Tix» Haukeland ligger ikke på latsida. Til Dagbladet avslører han både bokprosjekt og nytt album. I tillegg er han med i den neste sesongen av «Hver gang vi møtes».

INGEN LATSABB: Andreas «Tix» Haukeland avslører både album og bokprosjekt til Dagbladet. I tillegg er han med i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
INGEN LATSABB: Andreas «Tix» Haukeland avslører både album og bokprosjekt til Dagbladet. I tillegg er han med i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KJERRINGØY (Dagbladet): Konfettien har så vidt lagt seg etter at Andreas «Tix» Haukeland (28) representerte Norge i Eurovision Song Contest, men ingen kan beskylde han for å ligge på latsida. Allerede på flyturen hjem fra Eurovision i Rotterdam satt Haukeland og planla neste kapittel. Tix er nemlig med i den 12. sesongen av «Hver gang vi møtes».

- Hvordan orker du?

- Jeg gjorde egentlig ikke det, og jeg takket nei da jeg fikk forespørselen fordi jeg ikke orket. Men så gikk jeg et par runder med meg selv og jeg følte at jeg satt inne med viktige ting som jeg ikke har fått fortalt. Jeg vil ikke være med i «Hver gang vi møtes» om fem år og snakke om tida som var. Jeg vil snakke om det nå som det skjer, sier Haukeland til Dagbladet.

- Vanskelig

Haukeland sier det har vært sterkt å diskutere karrieren med kollegene sine.

- Mange av de andre artistene rundt bordet har hatt tid til å prosessere det de har vært gjennom, og har hatt mange muligheter til å fortelle sin historie. De har på en måte fått øvd seg, men for meg blir dette første gang jeg snakker om mange ulike ting, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer