Ny bok om Melania og Donald Trump:

Blottlegger Melania

Trump-ekteparets tidligere pressesekretær, talsperson og stabssjef, Stephanie Grisham, holder lite tilbake om sin tid i Det hvite hus. I en ny bok beskriver hun den tidligere førstedama som en Marie Antoinette-skikkelse.

AVSLØRER: Melania Trump blir blottlagt i en ny bok, skrevet av sin tidligere talsperson og stabssjef Stephanie Grisham. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: Melania Trump blir blottlagt i en ny bok, skrevet av sin tidligere talsperson og stabssjef Stephanie Grisham. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK / OSLO (Dagbladet): Fredag forrige uke ble det kjent at Stephanie Grisham (45), Melania Trumps (51) tidligere «høyre hånd», planlegger å avsløre «alt» en måtte lure på fra Trump-ekteparets tid i Det hvite hus.

Grisham tok først del i Trump-valgkampen i 2015, og i løpet av seks år har hun vært pressetalsperson for ekspresident Donald Trump (75) og seinere stabssjef og talsperson for Melania Trump (51). De ni månedene hun var pressetalsperson for Trump, holdt hun ikke en eneste pressekonferanse.

Samtidig har få selv innad i Trump-administrasjonen vært så tett på særlig ekteparet.

- Stephanie kjenner hemmeligheter om Trump, som selv ikke førstedama kjenner. Hemmeligheter, som han ikke ønsker at hun skal vite. De vil komme i boka, sier en kilde i forlaget til Politico.

Etter at Trump-tilhengere angrep Kongressen på voldelig vis 6. januar, mens de folkevalgte skulle godkjenne valgresultatet, fikk Grisham nok og sluttet samme dag.

I boka, som har fått navnet «I’ll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House», avslører Grisham blant annet hva som faktisk skjedde i Det hvite hus - nærmere bestemt med Melania - mens angrepet pågikk, ifølge Politico.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer