Hertuginne Meghan:

Bokdebuten slaktes

Hertuginnens bokdebut får ingen hyllest av anmelderne.

DÅRLIG START: Hertuginne Meghans debut som barnebokforfatter har fått hard medfart. Foto: Splash News / NTB
DÅRLIG START: Hertuginne Meghans debut som barnebokforfatter har fått hard medfart. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det virker nærmest som om hertuginne Meghan (39) ikke kan gjøre en bevegelse uten at det fører til kritikk.

Den amerikanske skuespilleren har siden hun entret det britiske kongehuset i armene til prins Harry (36) vært under et nådeløst press, og det ser heller ikke ut til at hun kan vente særlig med fred å få.

Det til tross for at hun og familien vinket adjø til et konservativ britisk kongehus, for å satse på bedre tider i mulighetens land - USA.

Nå skal det også sies at ekteparet heller ikke har gått av veien for å skape kontroverser selv. De har bydd opp til dans med pressen og kritikerne, blant annet ved å stille opp i det mye omtalte intervjuet med Oprah Winfrey, noe de neppe forventet skulle forbigå i stillhet.

«Forfengelighetsprosjekt»

Med andre ord stikker de seg gjerne fram, og med det også lagelig til hogg. Nå har hertuginnen gitt ut en barnebok - «The Bench» - og heller ikke her slipper hun unna. Kritikerne gir henne regelrett slakt.

«Et halvkyndig forfengelighetsprosjekt» lyder tittelen til The Telegraphs anmelder.

«En funderer på hvordan noe forlag tenkte at det var passende å publisere denne grammatikk-fornektende greia med dårlig rimende prekener, for ikke å snakke om å tenke at noe barn noe sted ville ønske å lese den. Men der har du planet Sussex, der selv det å oppdra en familie fullstendig handler om merkevare», skriver Clare Allfree i det som ikke kan kalles annet enn litterær halshogging av hertuginnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer