Emily Ratajkowski:

Fikk 217 000 for fotball-date

Modell og skuespiller Emily Ratajkowski deler flere hendelser fra livet i ny bok.

ÅPNER SEG: Emily Ratajkowski deler private detaljer. Foto: Splash News / NTB
ÅPNER SEG: Emily Ratajkowski deler private detaljer. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst fortalte stjerna Emily Ratajkowski (30) om sin gryende karriere som modell og vonde erfaringer hun møtte på veien.

Ratajkowski, som ble verdenskjent i 2013 da hun stilte opp toppløs i Robin Thickes musikkvideo «Blurred Lines», åpner seg nå ytterligere i forbindelse med sin nye bok «My Body».

Flere utenlandske medier har gjengitt utdrag fra boka, blant dem The Times og Vice. 30-åringen mimrer blant annet tilbake til en svært uhyggelig hendelse fra da hun var yngre, hvor ungdomskjæresten skal ha presset seg på henne.

FRYKTER TRUMP: Modell og skuespiller, Emily Ratajkowski, har lenge kjempet for kvinners rettigheter. Et lettkledd bilde fra Instagram-profilen hennes blir tolket som et svar på Trumps eventuelle angrep på disse rettighetene. Video: Planned Parenthood Vis mer

Punget ut for modellen

Hun forteller også om da hun mottok 25 000 amerikanske dollar, over 217 000 norske kroner, for å dra på Super Bowl med den malaysiske finansmannen Low Taek Jho (40), også kjent som Jho Low.

Modellen forteller at hun ikke visste hva hun skulle forvente da finansmannen, som står bak en av historiens største korrupsjonsskandaler, inviterte henne ut.

Ratajkowski skal blant annet ha vært usikker på hvorfor hun var til stede sammen med Low, men også «hvor lenge hun måtte bli og hvem agenten hennes måtte sjekke med for å få vite når hun kunne dra».

Det er ikke kjent hvilket år de var på Super Bowl sammen.

Low Taek Jho omtales som en av verdens mest ettersøkte finansforbrytere. Han er mannen som plutselig slo seg opp i New Yorks finans- og festelite mot slutten av 2000-tallet.

SVINDEL: Det florerer av svindelforsøk om dagen. Vi gir deg oversikt over de mest vanlige. Foto: Shutterstock/NTB: Klipp: Tobias Fjeldvang. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Foto: NTB Vis mer

Den unge London-utdannede millionærsønnen ble avbildet på fest med Paris Hilton i St. Tropez og den som kjøpte leiligheten til Jay-Z og Beyoncé på Manhattan.

New York Post har imidlertid tidligere skrevet at «spekulasjonene om hvor han får pengene sine fra florerer».

Det er imidlertid ikke første gang 30-åringen skaper overskrifter for å dele erfaringer fra eget liv. I fjor høst sendte Ratajkowski sjokkbølger gjennom bransjen med et essay titulert «Kjøper meg selv tilbake», publisert i New York Magazine.

Ratajkowski fortalte blant annet om nakenbilde-skandalen fra 2014, hvor en rekke Hollywood-stjerner fikk private bilder lekket.

Anklaget fotograf

Det var likevel en opplevelse fra to år tidligere som skapte overskrifter. I 2012, før hun virkelig slo gjennom, var hun på en fotografering hos fotografen Jonathan Leder.

Ratajkowski var da 21 år gammel, og tok på seg modelloppdrag for pengenes skyld. Denne fotograferingen var ulønnet, men skulle hjelpe ungjenta opp og fram.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Under fotograferingen, hvor hun var iført undertøy, skal hun ha blitt skjenket full på rødvin. Etter hvert skal fotografen ha bedt henne om å kle av seg helt for kameraet.

Det var imidlertid først når fotograferingen var over at fotografen skal ha forgrepet seg på henne.

Leder uttalte seg om anklagene til Daily Mail. Overfor tabloidavisa omtalte han anklagene fra 30-åringen som «fullstendig falske».

«Jeg får vondt av henne over at hun er på et punkt i karrieren hvor hun må ty til taktikker som dette for å skaffe presse og publisitet. Det er skamfullt. Jeg synes også det er skamfullt av New York Magazine å publisere så skitne og billige og grunnløse anklager mot noen», skrev han i en uttalelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer