Gal manns tale

Jeg har lest mye rart opp gjennom åra, men ikke i nærheten av noe så vilt som dette.

MYE OPPMERKSOMHET: Den selverklærte sjamanen Durek Verrett har fått mye oppmerksomhet etter at han ble kjæreste med Märtha Louise. Nå gir han ut bok om sjamanisme og selvhjelp. Foto: Bjørn Langsem
MYE OPPMERKSOMHET: Den selverklærte sjamanen Durek Verrett har fått mye oppmerksomhet etter at han ble kjæreste med Märtha Louise. Nå gir han ut bok om sjamanisme og selvhjelp. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Da Shaman Durek var fjorten år kom en trollmann kom inn på rommet hans. Den fløy rett gjennom ham, og brente et hull i kroppen hans. Da han lå i en blodpøl ble rommet fylt av en armé av engler. En av dem sa: «This is the child of light who has come to wake up the people?». Hånd i hånd, forteller Durek, bekjempet de to de mørke kreftene med kniver og magiske våpen.

Dommedag

Scenen er som hentet ut fra en fantasybok, som ved siden av Hollywood-filmer synes å være inspirasjonen til Dureks verdensbilde: Ifølge Durek er vi fanget i Matrix, og står overfor dommedag, kalt The Blackout. Etter det store Blackout kommer det han kaller The Great Age. Riktignok bare for dem som har forstått at meningen med livet er «to lift and to shift, and to thrive». Frelsen kan ifølge Durek også komme gjennom enkeltmenneskers altomfattende kjærlighet; Nelson Mandela, Martin Luther King, Mor Teresa – og Durek selv. Han forteller hvor mange liv han selv har reddet gjennom det han kaller «Lines of greater hugging». Hans klemmer er nemlig ikke som andre klemmer, men dreier seg om å videreføre kroppens elektromagnetiske syntese.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer