Siv Jensen

Gir ut bok: - Lettlest

Tidligere Frp-leder Siv Jensens selvbiografi om sitt liv og sin politiske karriere utgis 10. november.

KOMMER MED BOK: Siv Jensen gir ut selvbiografi om sitt liv og politiske karriere. Foto: Lise Åserud / NTB
KOMMER MED BOK: Siv Jensen gir ut selvbiografi om sitt liv og politiske karriere. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I boken «Siv. Med egne ord» tar Jensen leseren med inn i politikkens bakrom og forteller åpent om dramatiske forhandlinger, oppvaskmøter og håndtering av skandaler.

Det skriver Kagge forlag, som utgir boken, i en pressemelding.

«Hun skriver åpenhjertig om baksiden av medaljen – å leve i et konstant offentlig lys – og om savnet av en mann å dele gleder og sorger med», skriver forlaget videre.

- Lettlest

Selvbiografien kommer i butikkene 10. november.

- Målet er å skrive en lettlest og munter bok som folk flest kan ha glede og nytte av å lese, sa Jensen i en pressemelding da det i sommer ble kjent at hun skulle skrive en selvbiografi.

Boka er skrevet i samarbeid med journalist og forfatter Gunnar Ringheim, som tidligere har utgitt bok om Fremskrittspartiets historie.

SIV JENSEN: Steinar Suvatne fra politisk avdeling i Dagbladet kommenterer Siv Jensen sin 17. mai-feiring. Vis mer

- Siv Jensen har hatt en helt enestående spennende karriere i norsk politikk. Nå kan folk glede seg til å lese hennes historie, fortalt med hennes ord, sier forlegger i Kagge Forlag og bokas redaktør, Tuva Ørbeck Sørheim i en pressemelding.

Langt politisk liv

Jensen gikk tidligere i år av etter 15 år som leder for Fremskrittspartiet. I løpet av disse årene tok Jensen blant annet Frp inn i regjering for første gang i partiets historie.

I tillegg var hun landets finansminister i sju år i Erna Solbergs regjering og har 24 år bak seg som stortingsrepresentant.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer