Britney Spears:

Gir ut bok: - Vanskelig

Britney Spears skal gi ut bok der det forventes at det mye omtalte dramaet rundt hennes vergemål skal få mye plass. En massiv budkrig pågikk blant flere forlag for å sikre rettighetene til bokutgivelsen.

BLIR FORFATTER: Britney Spears skal gi ut bok der hun skal fortelle om livet og karrieren. En massiv budkrig pågikk for å sikre rettighetene til boken. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP,
BLIR FORFATTER: Britney Spears skal gi ut bok der hun skal fortelle om livet og karrieren. En massiv budkrig pågikk for å sikre rettighetene til boken. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I midten av februar ble det kjent at Britney Spears har landet en av verdens mest lukrative bokkontrakter.

En massiv budkrig har pågått blant amerikanske forlag, og Simon & Schuster vant. Ifølge Page Six skal forlaget ha betalt 15 millioner dollar – eller rundt 100 millioner kroner for rettighetene

Åpner opp

Det ligger likevel noen mil bak Obama-paret som i 2017 signerte en kontrakt med Penguin Random House og skal ha fått 65 millioner dollar for å skrive flere bøker. I avtalen lover popstjernen å fortelle om alt fra den spede starten på stjernehimmelen, til sine spektakulære familieforhold, skriver The Guardian.

I boka er det ventet at artisten skal fortelle sin egen historie om blant annet karrieren og familien hennes. Bokavtalen kom måneder etter Spears kjempet for å få sin egen far fjernet som vergen hennes. Etter en lang strid ble vergemålet opphevet etter 13 år. Omtalen av vergemålet resulterte i bevegelsen #FreeBritney, og det er ventet at Spears egne ord om dette vil få stor plass i boka.

Mandag bekreftet Spears at hun skal skrive bok. Det gjorde hun i et Instagram-innlegg som i ettertid har blitt slettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer