Leselyst: Christer Falck

- Jeg hulket i ei uke

Christer Falck ble så bergtatt av «En bønn for Owen Meany» at han ikke vil lese den igjen.

INGEN BIOGRAFI: Christer Falck har ingen ønsker om å få skrevet boka om sitt liv, men har derimot ei solid liste over hvem som skal stå for nekrologen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
INGEN BIOGRAFI: Christer Falck har ingen ønsker om å få skrevet boka om sitt liv, men har derimot ei solid liste over hvem som skal stå for nekrologen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Hva leser du nå?

- Akkurat nå leser jeg fire bøker parallelt: Petter Aagaards bok om D'Sound, «Spice of Life», Torgny Amdams bok om Life But How to Live It, «Life But How to Live It», Janne Stigen Drangsholts bok om a-has album «East of the Sun, West of the Moon» og Terje Mosnes' «Jazz - som sagt». De tre første er lettskrevne og lettleste bøker som handler om albumene og tida de kom ut. Terje Mosnes har samlet nesten 50 år med jazzintervjuer mellom to permer. For en fyr, for et jazzliv! Det er ei utrolig bok om alle mine helter i sanntid. Ingen av disse bøkene er ute ennå, men de kommer i løpet av høsten. Det er en forleggers privilegium å få lest dem.

Hvilken bok har gjort uutslettelig inntrykk på deg?

- Min all-time bokfavoritt er John Irvings «En bønn for Owen Meany». Har bare lest den én gang, og er ikke sikker på at den er like genial i runde to, men den traff så godt da den kom. Det handler om den lille, kortvokste mannen med den skjærende stemmen som vet når, men ikke hvordan, han skal dø, og hvordan han forbereder seg til det. Jeg hulket i ei uke etterpå. Eller kanskje det bare var fem minutter, men jeg ble skikkelig bergtatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer