Abid Raja:

Kan håve inn millioner

Abid Rajas bok «Min skyld» har blitt en enorm suksess med et opplag på 68 000. Dagbladets utregninger viser at den tidligere kulturministeren kan håve inn flere millioner på boka.

SUKSESSBOK: Abid Rajas bok Min skyld har blitt en stor suksess, med et opplag på 68 000 bøker. Foto: Hass Arne Vedlog / Dagbladet
SUKSESSBOK: Abid Rajas bok Min skyld har blitt en stor suksess, med et opplag på 68 000 bøker. Foto: Hass Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere kulturminister Abid Raja (V) kom i høst ut med boka «Min Skyld». I boka forteller han sin livshistorie, fra han ble født på Ullevål sykehus i 1975 til han ble kultur- og likestillingsminister i 2020.

«Min skyld» har mildt sagt blitt en enorm suksess. For et par uker siden ble han tildelt Bokhandlerprisen, og Rajas bok troner på toppen av salgslistene.

- Jeg har skrevet boka i håp om at vi kan snakke mer åpent om de vonde opplevelsene mange av oss har hatt, at vi kan kvitte oss med de negative skyld- og skamfølelsene. At boken nå når ut til så mange gir meg håp om at boken åpner opp for viktige samtaler i de tusen hjem, sier Raja til Dagbladet.

Rajas håp er at hans historie kan inspirere flere til å leve åpnere og friere liv.

- Hos Lindmo, har Nadia (Rajas kone journ.anm.) og jeg åpent fortalt at jeg undertrykket henne i starten av vårt forhold. For at Nadia skulle bli fri, måtte også jeg bli fri. Og takket være alle som hjalp meg gjennom mitt liv ble jeg så fri at jeg kunne bli likestillingsminister i verdens frieste land, og at jeg kunne våge skrive denne boka, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer