Jan Eggum:

Levde 20 år i åpent forhold

Jan Eggum avslører at han levde 20 år i et åpent forhold.

AVSLØRING: Jan Eggum kommer denne måneden med boka «Så langt har alt gått bra». Der avslører han at han levde i et åpent forhold med sin første samboer. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
AVSLØRING: Jan Eggum kommer denne måneden med boka «Så langt har alt gått bra». Der avslører han at han levde i et åpent forhold med sin første samboer. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Jan Eggum fyller snart 70 år, og i den anledning kommer han denne måneden med boka «Så langt har alt gått bra» på Kagge forlag.

I omtalen av boka står det at han forteller historier og anekdoter fra et nærmere 50 år langt liv i musikken. Han vokste opp på Laksevåg utenfor Bergen, med kunstneriske foreldre. Og han forteller om hvordan mange av de kjente sangtekstene hans ble skapt.

Åpent forhold

I boka avslører han også at han var jomfru til han var over 20 år, og siden levde i et åpent forhold. Ifølge Eggum, som har blitt intervjuet i VG i forbindelse med bokutgivelsen, åpnet det for at han kunne «ha så mye sex han ville på turné».

- Jeg er 20 og ikke lenger jomfru. Men gitarspill og scenekunst har absolutt større pri enn kvinner. Og det er en myte at det sitter horder av kvinner og venter på deg etter en lang, fin konsert. For da har guttene i salen tatt med seg alle jentene hjem til seg, skriver Eggum i boka.

Det åpne forholdet hadde han med sin første samboer, Kari-Anne Michaelsen, som han var sammen fra i 20 år, fra 1976 til 1996, forteller han til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer