Leselyst med Sandeep Singh:

- Man må ligge seg oppover

«The hitchhiker's guide to the galaxy» fikk NRK-profil Sandeep Singh til å se ateisme som noe magisk. Og kanskje ville det bydd på magi å ligge med bokas president?

VIL IKKE LESE FERDIG: Sandeep Singh (36) har én bok han liker så godt at han ikke vil bli ferdig med den, og flere tegneseriebøker han leser om igjen og om igjen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
VIL IKKE LESE FERDIG: Sandeep Singh (36) har én bok han liker så godt at han ikke vil bli ferdig med den, og flere tegneseriebøker han leser om igjen og om igjen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Publisert

Hva leser du nå?

- Jeg plukker hele tiden opp «London»-boka til Nazneen Khan-Østrem. Noe av det som er så fint med den, er at jeg ikke føler det er noe svik å ta en pause fra den. Den er så gøy å lese at jeg egentlig ikke vil bevege meg for kjapt fra ett kapittel til det neste. Da jeg leste om irene i London og hvordan de har preget byen, fikk jeg lyst til å se filmer og tv-serier som handler om det samme. Det samme skjedde da jeg leste om jødene i London. Jeg får lyst på en flermedial opplevelse.

Jeg har alltid også lest graphic novels, litt forseggjorte tegneseriebøker. Akkurat nå leser jeg de samme tingene jeg leste som tenåring – «Watchmen» og «Batman: Year One». I tillegg leser jeg «Drabant volum 3» av Øyvind Holen for første gang.

Hvilken bok har gjort uutslettelig inntrykk på deg?

- Douglas Adams «The hitchhiker's guide to the galaxy». Den fikk meg til å se på ateisme som noe magisk heller enn noe skamfullt. Jeg setter veldig pris på religionsbakgrunnen fra min indiske familie, men jeg torde virkelig å stå fram som ateist etter å ha lest den.

Hvilken forfatter skulle skrevet boka om deg?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer