Dagbladet BOK:

- Nominert til pris

I mai deles årets mediepriser ut. Dagbladet BOK er blant dem som er nominert til«Årets nyskapning».

SATSER PÅ BOK: Dagbladet BOK har rundet seks millioner lesere. Bokansvarlig Rannveig Korneliussen og kulturredaktør Sigrid Hvidsten er fornøyde. Foto: Agnete Brun/Dagbladet.
SATSER PÅ BOK: Dagbladet BOK har rundet seks millioner lesere. Bokansvarlig Rannveig Korneliussen og kulturredaktør Sigrid Hvidsten er fornøyde. Foto: Agnete Brun/Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Desember i fjor lanserte Dagbladet nisjekonseptet Dagbladet BOK. Nå har den nye satsingen blitt nominert til medieprisene for Årets nyskapning.

- Dette er veldig gøy! Målet er å treffe bredt med kvalitetsstoff på litteratur, og å møte leserne på nye måter. Det mener jeg vi har fått til med Dagbladet BOK, og da er det ekstra stas å bli nominert til «Årets nyskapning», sier kulturredaktør i Dagbladet, Sigrid Hvidsten.

- Et univers

I løpet av de første tre månedene etter lanseringen av Dagbladet BOK opplevde litteraturjournalistikken i Dagbladet en vekst på 200 prosent, sammenliknet med samme periode året før. Boksatsingen har egen nettside, sender ut ukentlig nyhetsbrev og har nå rundet hele seks millioner sidevisninger.

Hvert år publiserer Dagbladet flere hundre bokanmeldelser. Det skrives forfatterintervjuer, analyser, debattartikler og tabloide nyhetssaker om hva som skjer i Litteratur-Norge. Med slagordet «for deg som elsker å lese» har Dagbladet BOK tatt avisas litteraturdekning ett steg videre.

- Det er veldig gøy å bli nominert til årets nyskapning. Og enda morsommere er det at leserne våre liker det vi gjør. Vi er opptatt av bøker, leserne våre er opptatt av bøker, og det er tydelig at vi har skapt et univers der de finner sakene de vil lese, sier bokansvarlig i Dagbladet, Rannveig Korneliussen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer