Solveig Kloppen:

Satser på erotikk

Solveig Kloppen og Gunhild Dahlberg har sluppet ny podkast, der handlingen er lagt til den erotiske litteraturen.

EROTIKK: Solveig Kloppen er i gang med podkasten «Erotisk Lesesirkel» der erotiske bøker blir tema. Foto: Marit Hommedal / NTB
EROTIKK: Solveig Kloppen er i gang med podkasten «Erotisk Lesesirkel» der erotiske bøker blir tema. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Solveig Kloppen og Gunhild Dahlberg er nå i gang med podkasten «Erotisk Lesesirkel» på podkasttjenesten Podimo. I podkasten fordyper de seg i den erotiske litteraturen sammen med kjendiser.

Det er ingen hemmelighet at Solveig Kloppen er glad i å lese, og hun forteller til Dagbladet at hun har vært med i utallige lesesirkler.

- Men den erotiske litteraturen har for min del vært upløyd mark, bortsett fra langlesningen i romantikk da jeg var tretten, sier Kloppen til Dagbladet.

Både hun og Gunhild Dahlberg har studert litteraturvitenskap. Kloppen stoppet da hun kom til grunnfag, mens Dahlberg fortsatte til mellomfag.

- Det er hun som er litteraturviteren i gruppa. Men hun er nok den mest fnisete litteraturviteren jeg har vært borti.

Podkasten blir et prosjekt ved siden av Kloppens nye jobb. I oktober ble det kjent at hun forlater TV 2, og skal begynne i ny jobb i Discovery.

Slakter og hyller

I hver episode har Kloppen og Dahlberg med seg en gjest som de tenker har en viss kunnskap om temaene som tas opp. I første episode leser de novellen «Togturen», og har da med seg Siri Kristiansen - og grunnen er at hun er gift med en lokomotivfører.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer