Maud Angelica Behn:

Topper listene

Maud Angelica Behn ga i forrige uke ut boka «Tråder av tårer». Nå topper hun bestselgerlistene.

HÅP: Maud Angelica Behn gir ut boken «Tråder av tårer» som hun selv har skrevet og illustrer. Fortellingen handler om at det alltid er håp selv når man har vonde tanker og følelser. Foto: John Andersen Vis mer
Publisert

Maud Angelica Behn kom onsdag i forrige uke ut med boka «Tråder av tårer». Med den ønsker hun å skape håp for mennesker som sliter psykisk.

Boka er Maud Angelicas forfatterdebut, og handler om ei jente som strikker tråder av tårer.

«Tårer som kryper inn over alt og formørker det som en gang var fint. Men så kommer det en hjelpende hånd», skriver hun i boka.

Slår anerkjente forfattere

Før faren Ari Behn tok sitt eget liv i romjula 2019, hadde han og datteren, Maud Angelica Behn, en plan om å lage en barnebok sammen. Det ble det aldri noe av.

Maud Angelica har i stedet skrevet og illustrert sin egen bok - som hun kaller en fortelling for barn og voksne om håp og veien videre. I etterordet i boka skriver Maud Angelica at selvmord aldri er en utvei, og uansett hvor håpløst alt føles, er det alltid mulig at ting blir bedre.

Etter bare litt over ei uke i butikkene topper boka nå boklista for uke 42 for skjønnlitteratur. Av andre navn på lista er anerkjente forfattere, som Gunnar Staalesen, Jørn Lier Horst og J.K. Rowling.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer