Velg riktig varmepumpe

Det er ikke sikkert du skal ha den råeste modellen

Slik finner du varmepumpa som passer din bolig best.

MONTERING: Varmepumpe er ikke noe du kjøper rett ut fra butikkhylla. En kvalifisert installatør er helt nødvendig og til og med lovpålagt. Foto: Norsk Varmepumpeforening - varmepumpeinfo.no
MONTERING: Varmepumpe er ikke noe du kjøper rett ut fra butikkhylla. En kvalifisert installatør er helt nødvendig og til og med lovpålagt. Foto: Norsk Varmepumpeforening - varmepumpeinfo.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fortsatt er det mange som holder huset varmt med panelovner, vedfyring og andre varmekilder. I om lag halvparten av norske rekkehus og eneboliger brukes nå varmepumpe for å holde varmen om vinteren og kjøle ned huset på varme sommerdager.

Varmepumpa, som fikk sin beskjedne start i Norge allerede på slutten av 1970-tallet, har blitt allemannseie. Rundt 900.000 av dem er i dag installert i norske boliger, ifølge NOVAP (Norsk Varmepumpeforening)

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer