Internett på hytta

Mangler du internett på hytta? Her er mulighetene

Selv om det ikke ligger kabler i bakken der du har hytte, kan du heldigvis få internett gjennom lufta.

FLERE MULIGHETER: Mangler du muligheter for kablet internett på hytta, finnes det flere muligheter for å få nettilgang levert via luften. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
FLERE MULIGHETER: Mangler du muligheter for kablet internett på hytta, finnes det flere muligheter for å få nettilgang levert via luften. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss har gode muligheter til å få internett hjemme, enten det dreier seg om fiber, ADSL eller hva det måtte være.

På hytta er det derimot ikke sikkert at alt er like rosenrødt. Heldigvis finnes det alternativer som heller baserer seg på signaler som går gjennom lufta snarere enn gjennom kabler.

Enklest med 4G-bredbånd

Ganske mange aktører tilbyr nå 4G-baserte mobile bredbånd. Her får du typisk kjøpt en ruter du putter et SIM-kort inni, og så er det bare å plugge den inn i stikkontakten på hytta, slå den på og så kan flere være på nett samtidig – på ett og samme abonnement. Da slipper du installasjon av utstyr på husveggen, og du kan ta med deg ruteren om du har behov for å bruke nettet et annet sted.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer