
NYHETSSAKER INNEN: ANDREAS VIESTAD

Påskekos med ingrediensene du har

- Er det så nøye om vi lager eller kjøper ferdige kjøttkaker? Ja, det er det

Lei bleike kjedelige tomater? Her er løsningen!

- La vaffeljernet stå framme hele tida

MENINGER
Hvorfor tror Viestad at jeg vil økse ned mat og helsefaget?

Andreas Viestad tok Gunhild Stordalen på ordet - laget middag med 14 gram kjøtt

Glem ferdig ristede nøtter. Gjør det selv

Her er hemmeligheten bak den beste nyttårskalkunen

Dette gjorde Andreas Viestad da barna ville ha «vanlig» mat

Med honning kan det bli for mye av det gode. Heldigvis

Takker og bukker

- Ingenting har så godt av juling som en aubergine

Viestad deler hemmeligheten med deg

Glad i pulled pork? Sjekk disse oppskriftene

Den er gratis, og den er kjempegod. Men en gang i juni er det slutt

To deilige pasta-retter fra Viestad

I dag er det få ting som virker mer gammeldags innen matlagingen

«Jeg åpner munnen, tygger. Er det lykke det smaker?»

Så enkelt lager du god mat med poteter

Posjerte egg virker krevende å lage. Slik jukser Viestad

Andreas Viestad: - Slik gjør du for å få til det aller beste påskelammet

Amerikanerne elsker det. Her gir Viestad deg oppskriften

Viestad river seg i håret av Trumps ketsjupbruk. Slik ble ketsjupen til

Da de norske delikatessene mystisk ble borte, kom Jamie Oliver på noe genialt

I Iran er straffen for å drikke alkohol 80 piskeslag. Vi dro dit for å smake på eksklusiv vin

Noen ganger er Viestad skikkelig norsk i smakene og lager barbecue med honning, dill og gran

Endive er salaten som kan få barn til å gråte. Men hvis smaken vokser på deg, kan du faktisk bli hekta

De fleste nordmenn kaller det for scampi, men hva er det egentlig? Viestad har svaret

Viestad: - Glem krydder. Her er trikset som gir kyllingen best smak

Det beste jeg vet: Viestad lager klassisk julemat

Noen retter bare funker. Her er Andreas Viestads julevinner

- Jeg ville heller drukket wunderbaum-trær kokt i sirup og dau cola enn tomtegløgg

Chicharrón: Viestad fant hemmeligheten bak perfekt sprø svor - i Peru

Gjenoppstandelsen

Gresskar passer til både søtmat og saltmat, vegetarretter, supper og skikkelig klissete desserter
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.