
NYHETSSAKER OM: ROBINSON OG FREDAG

- Hurra for digre porsjoner!

En perle: - Hit vil jeg tilbake

Stordalens andre sjanse: - Opp med humøret!

Mye mat for penga: - Tommel opp!

Under: - Rørt til tårer av maten

Rockerestaurant overrasker: - Imponert!

Sentrumsrestaurant overrasker: Godt og billig

Thai-restauranten: - Fancy råvarer hjelper ikke

- Mangler latinsk lidenskap og temperament!

Gressholmen kro: - Maken til idyll!

God utsikt, men: – Hva er … greia her?

Peloton: Unødvendig ujålete

En kunst: - Enormt saftig kylling

- Pizza og vin blir knapt bedre

Øyeblikket som ga femmer'n: - Dette! Åh

Uspiselig: - Så harsk, besk og kvalmende

- Maratonoppvisning i perfeksjon

Om sushirestauranten: - Noe for seg

Stordalens nye restaurant: - Makkverk

230 kroner for suppe: - Verdt hver eneste krone

«Norges beste kinarestaurant»: - Mmm. Spenstig!

Rett ved Mathallen: - En fest for alle sanser

Hot shop: - Magisk godt!

Robinson: New Delhi Het vinter

Ikke akkurat Theatercafeen: - Krever 360 kroner for en entrecôte

Robinson etter besøk: - Kan ikke alltid høre på Tripadvisor

Nå har Slottet fått en råbillig nabo: - Alle skulle hatt en slik på hjørnet

- God følelse helt fra vi steg inn

En pizza etter jobben: - Da er stedet perfekt

- Vil du spise god, rustikk mat uten å tømme lommeboka er dette stedet

Åpnet i Hellstrøms lekegrind: - Sikkert supert for Frogner-fiffen

Nytt spisested midt i Oslo: Innfrir!

Dyrt, rart og strålende service: - Måltidet ble en humpetittentur

Oslo-klassiker hylles etter ansiktsløftning: - Dette er pur nytelse!

Anmelderne på «nesten-indisk»: - Noen elementer gjør det annerledes

Maten smakte så godt, at anmelderen måtte åpne bukseknappen

Blaut mat på Ikea: - Trenger ikke bruke tenner. Det holder å presse tunga mot ganen

Barcode-restaurant overrasker med pris og kvalitet: - Strålende utført i alle ledd

Robinson: Gresk klima

Gøyal vin og sidrumpa mat: - Men hvilken ost!

TGI Friday's får gjennomgå: Det er ikke maten som er problemet

Pangmaten hylles: - Den var sterk på grensen til skummel

Sorry, Lorry: - Den norske sommeren er for kort til å kastes bort på lang ventetid og unødvendig slurv

Wow! på danskebåten: - Det er bare å gå om bord

Leverer ikke luksus for penga: – 219 kroner for en sjøkreps er hinsides

Styrer du unna tabbene på Mr. Indias meny, blir du fornøyd

Luksusrestaurant skuffer: - Bare én bit imponerer

- Wow! Fortsetter det sånn, er dette bulls eye, sa anmelderen. Det gjorde det ikke

Asiatisk restaurant imponerer ikke, men: - Kjøttet er mørt og godt

Anmelderne ikke overbevist, men: - Jeg kunne gjerne dratt tilbake bare for desserten

Anmelderne om restauranten hvor du kan spise for 75 kroner retten: - Jeg vil ha alt

Billig, supertrendy og solid: Bedre enn forventet i Brugata

Japansk mat til billig penge: Banker McDonald's med skikkelig, saftig kjøtt

Italiensk restaurant serverer pizza «Rudolf» med reinsdyr: - Sender tanker til frysedisken på Kiwi

Oser av Aker Brygge-luksus – men kokken må inn på teppet snarest

Ny favoritt i Oslo sentrum: - Kan fort bli nytt stamsted

I baren på den bortgjemte Oslo-restauranten lager verdens beste kokk «billigmat»: Om få uker forsvinner han

Raust, rimelig og ikke noe å si på stemningen, men: - Helheten blir så kjedelig

Pizza-stedet skuffer: - De må heve nivået på absolutt alt

De mystiske restaurantanmelderne avslører sine hemmeligheter

TGI Friday's får konkurranse av sirkus-restaurant: - Her kan man raskt forspise seg

Anmelderne: - Dette er ikke lam. Det smaker våt ull

Brant til grunnen i katastrofen. Nå har Nedre Foss Gård gjenoppstått: - Nå snakker vi!

Den spektakulære utsikten er verdt turen: - Neste gang vet jeg hva jeg skal bestille

Holder fortsatt stand i hipstergryta: - Her stemmer det meste

Fadese på Aker Brygge: - Hva er dette? Bunnfall fra frityrkokeren?

- Litt dyrt, men veldig, veldig godt

Anmelderne faller pladask for den nye, lille restauranten: - Himmelsk!

Superkokken er tilbake i Oslo: - Fantastisk meny

Kaninpølse med røkt ål og makrellmajones overrasker: - Smaksbombe

Knallscore til den nye storstua: - Kokkene vet hva de driver med

Solid femmer til billig gourmetsted: - Tipp toppers

Restauranten serverer kjøtt, fisk og fløyelsmyke supper til en sterk femmer: - Burgeren er perfekt

Gigantisk restaurant på Sørenga: - Fisken er sprellfersk

Nyåpnet restaurant får hard medfart: - Dette blir nesten kebabsaus

Robinson begynte å måpe på burgerrestauranten: - Wow! Her blir det vanskelig å finne ord!
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger