ANNONSØRINNHOLD

Brukervilkår

Vi anbefaler at du leser og gjør deg kjent med vilkårene som du finner på denne siden, ved bruk av dette nettstedet. Dagbladet forbrukslån er en tjeneste (heretter «Tjenesten» eller «Dagbladet forbrukslån») utviklet av Crew Media AS (heretter “Crew Media AS”, “oss” eller “vi”). Vilkårene i denne avtalen regulerer forholdet mellom Crew Media AS og Tjenesten som vi tilbyr. Ved å benytte Tjenesten aksepteres vilkårene som er beskrevet i denne avtalen. Ordet «Bruker» blir heretter benyttet for å omtale personer som benytter seg av Tjenesten.

Ansvar

Tjenesten er en markedsføringsplattform for leverandører av forbrukslån, lån og refinansiering (heretter «Partnere») der Partnerne er selgere/tjenesteytere ved alle kjøp. Vi er ikke delaktig i avtaler om kjøp mellom Partner og forbruker (heretter «Bruker) Vi opptrer heller ikke i noen sammenheng på vegne av eller representant for Partner. Vi har ikke ansvar overfor Bruker dersom en vare eller tjeneste skulle inneholde mangler, det er gitt ufullstendige eller feilaktig informasjon og opplysninger om en vare eller tjeneste eller Partner, Bruker angrer på et kjøp, eller leveringen er forsinket.
All informasjon på Tjenesten er av kommersiell art og ikke ment som rådgivende.

Vi kan ikke garantere at alle Partnere til enhver tid opptrer i overensstemmelse med lover og regler. For bedre å kunne sikre at tjenesten er en trygg markedsplass ønsker vi tilbakemelding dersom Brukerne har negative eller positive erfaringer med Partnere. Ønsker du mer informasjon om sikkerhet og personvern, kan du lese mer om dette på vår personvern-side.

Feil og mangler

Vi tar ikke ansvar for feil eller mangler ved Tjenesten. Vi kan ikke garantere at Tjenesten eller tekniske løsninger er tilgjengelig til enhver tid og vi er ikke ansvarlig for feil, mangler eller andre problemer i tekniske løsninger, tilbud eller informasjon som presenteres på Tjenesten. Tilbud fra Partnere publiseres av Tjenestens redaksjon. Vi tar forbehold om feil og det garanteres ikke på noen som helst måte at opplysningene, tilbudene eller informasjonen gitt på Tjenesten stemmer eller vil være gyldige.

Åndsverk og immaterielle rettigheter

Rettighetene til Tjenesten, innhold på Tjenesten og varemerker tilhører Crew Media, Aller AS, Partner eller andre samarbeidspartnere av Crew Media. Slike rettigheter kan ikke benyttes av Bruker eller andre uten etter skriftlig forhåndssamtykke fra oss. Alt materiale som skrives ut eller lastes ned fra Tjenesten skal kun benyttes til personlig bruk.

Endringer av avtalen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne avtalen. Vilkårene for bruk av siden kan endres når som helst og når du bruker siden etter slike endringer er publisert, aksepterer du de nye vilkårene. Nye versjoner av avtalen vil alltid være tilgjengelig på Tjenesten. Det er siste utgave av avtalen som er tilgjengelig på Tjenesten som er gjeldende avtale til enhver tid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer