Hvilken pulk skal jeg velge?

Dette må du vite før du kjøper barnepulk

Det er viktig å tenke på tryggheten til den som ligger i pulken, den som drar og alle de andre i skiløypa.

PÅ TUR MED PULK: Mange har med seg barn i pulk i skiløypene, og det er nok en del som også vurderer å kjøpe pulk til påskeferien. Derfor har Dinside laget en guide for kjøp og bruk av pulk. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix.
PÅ TUR MED PULK: Mange har med seg barn i pulk i skiløypene, og det er nok en del som også vurderer å kjøpe pulk til påskeferien. Derfor har Dinside laget en guide for kjøp og bruk av pulk. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skisporene ligger som trikkeskinner innover i marka flere steder i landet, og løypene er fullstappet at skiglade folk i helgene.

Har du små barn som ikke kan gå på ski selv, vurderer du kanskje å ta dem med på skituren i en pulk, slik at du som forelder i alle fall kan nyte en deilig skitur.

Og, når det gjelder kjøp og bruk av pulk til å ha barn i, melder det seg gjerne en del spørsmål. Dinside har derfor stilt noen av disse til et knippe eksperter, for å sikre deg, barnet og alle de andre i løypa en trygg, fin skitur.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer