Hvilken pulk skal jeg velge?

Dette må du vite før du kjøper barnepulk

Det er viktig å tenke på tryggheten til den som ligger i pulken, den som drar og alle de andre i skiløypa.

PÅ TUR MED PULK: Mange har med seg barn i pulk i skiløypene, og det er nok en del som også vurderer å kjøpe pulk til påskeferien. Derfor har Dinside laget en guide for kjøp og bruk av pulk. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix.
PÅ TUR MED PULK: Mange har med seg barn i pulk i skiløypene, og det er nok en del som også vurderer å kjøpe pulk til påskeferien. Derfor har Dinside laget en guide for kjøp og bruk av pulk. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skisporene ligger som trikkeskinner innover i marka flere steder i landet, og løypene er fullstappet at skiglade folk i helgene.

Har du små barn som ikke kan gå på ski selv, vurderer du kanskje å ta dem med på skituren i en pulk, slik at du som forelder i alle fall kan nyte en deilig skitur.

Og, når det gjelder kjøp og bruk av pulk til å ha barn i, melder det seg gjerne en del spørsmål. Dinside har derfor stilt noen av disse til et knippe eksperter, for å sikre deg, barnet og alle de andre i løypa en trygg, fin skitur.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer