Test av drikkebelter 2018

Her er drikkebeltet du bør velge til løpeturen

Ett av drikkebeltene er klart best i test.

DRIKKEBELTER: Ett av beltene sitter spesielt godt på under løping. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
DRIKKEBELTER: Ett av beltene sitter spesielt godt på under løping. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I sommervarmen eller på de litt lengre løpeturene, er det fint å ha med seg et drikkebelte. Da gjelder det å finne et som sitter godt på og er praktisk i bruk, så det ikke blir mer til plage enn til glede på joggeturen.

Vi har testet fem drikkebelter, som alle har én drikkeflaske på mellom 250 og 660 ml. Dette holder gjerne til en løpetur på opptil mila. Det er verdt å merke seg at det er ganske stor forskjell på flaskene som følger med drikkebeltene, og at ikke alle er like praktiske, eller gode å drikke av.

Selv om flere av drikkebeltene gjør jobben, er det spesielt ett som fungerer ekstra godt, og som er klar testvinner av de fem produktene vi har testet.

Camelbak Ultra Belt

Dette beltet har en flaske i mykplast som kan fylles opptil 500 ml, som man legger i en lomme inntil ryggen. Her holder den seg tett og godt inntil kroppen under løpingen. Flaska har en lås som holder vannet inni flaska, men du må bite hardt på flasketuten for å få ut vannet, noe som ikke er spesielt praktisk eller behagelig. Vi hadde problemer med å få nok vann ut av flaska på denne måten, og endte med å noen ganger heller skru av hele tuten - for å få litt fortgang på vanninntaket.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.