Hytter til leie

Slik får du hytteferie til en rimelig pris

Flere hytter koster under 1.000 kroner å leie per døgn.

HYTTEIDYLL: Har du lyst på hytteferie, men mangler hytte. Da er det muligheter for å leie en til en rimelig penge. Foto: Statskog
HYTTEIDYLL: Har du lyst på hytteferie, men mangler hytte. Da er det muligheter for å leie en til en rimelig penge. Foto: Statskog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du lyst på hytteferie i sommer, men mangler hytta? I så fall er du ikke alene. Tall fra Den Norske Turistforening viser at fjell- og viddeturismen er stadig økende, enten det dreier seg om korte turer i marka eller lange hytte- til hytteturer på vidda.

Men selv om pågangen er stor, finnes det fremdeles måter å få seg en rimelig hytteferie på.

Skal du leie ut hytta i sommer, så får du gode tips til utleie her.

DNT

Den Norske Turistforening (DNT) er en av aktørene som tilbyr hytteovernattinger til en billig penge. De har 550 hytter over hele landet, og man kan tilbringe natta på tre ulike typer hytter; ubetjent, selvbetjent og betjent. I alle hyttene er det kokemuligheter, samt senger og dyner eller tepper. På de selvbetjente er det i tillegg et utvalg av matvarer man kan kjøpe, og på de betjente er det vertskap som driver hytta.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinærpris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.