I denne guiden får du Dagbladets beste oppskrifter på grillmat, gode tips til grilling og dessuten masse tester av grillutstyr og grillmat!Grilltips

Slik blir du grillmester

For de fleste handler det om å lykkes med å steke kjøtt på grillen. Det er noen grilltips som ligger i bunnen for alle vellykkede middager på grillen. De får du her!


Slik gjør du det

Biff på grillen

Det meste blir best når det grilles. Særlig biff. Lær deg teknikken som gir perfekt resultat - hver gang. Her kan du se hvordan biffen blir perfekt på grillen


Oppskrifter

De beste oppskriftene på grillmat

Når du behersker grillteknikkene er neste steg å være kreativ og å lage godt tilbehør. Her har vi samlet de beste oppskriftene på grillmat - vi håper du lar deg inspirere!


Vi tester

Tester av griller og grillutstyr

Her samler vi tester av diverse utstyr til grillen, en guide til hva slags grill du bør velg - gass, kull eller elektrisk? Dessuten får du en rekke nyttige tips om redskaper og utstyr til grillsesongen.
Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer