Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Julenussene er her

Verdens nusseligste julenisser er jentene i Destiny's Child.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er slutten av november, og julehypen har starta for lengst, i hvert fall i USA.

Destinys dukker

Der er medlemmene i gruppa Destiny's Child i full gang med juleforberedelsene.

De vil at foreldre verden over skal kjøpe dukker til sine håpefulle til jul, og ikke bare hvilke som helst dukker.

Michelle Williams, Beyonce Knowles og Kelly Rowland er så populære at småjentene vil leke med dem. Det kan de gjøre nå, med de nye Destiny's Child-dukkene.

I går var trioen i New York for å promovere leketøyet på leketøysbutikken Toys R Us på New Yorks Times Square.

Håver inn

I tillegg har jentene sluppet juleplate. «Eight Days Of Christmas» kommer nok til å ligge under mange juletrær i år. Plata inneholder låter som «Jingle Bells», «Deck The Halls» og «Frosty The Snowman».

Sangeren Beyonce Knowles er den mest fremtredende av de tre nydelige jentene. Hun er en av opphavskvinnene bak tittellåta på plata. Hun skal dessuten spille i den nye Austin Powers-filmen «Goldmember». Knowles har skuespillererfaring fra før, nå har hun fått rollen som Foxy Cleopatra.

Bowles er også makeup-firmaet L'Oreals nye fjes.

Gruppa har også fått en plass i en annen populær julegave. Guinnes Rekordbok 2002 har med Destiny's Child fordi de har hatt en nummer én plassering lengst, med «Independent Women Part 1». Singelen lå 11 uker på toppen av de amerikanske hitlistene i fjor.

nettsidene til julenussene kan du se musikkvideoen til den nye singelen «Eight Days Of Christmas». Og ja, jentene stiller i minimale juledrakter.

Hele Norges coronakart