12 par er blitt gift ved første blikk. Slik har det gått med dem

24 nordmenn har giftet seg med vilt fremmede på «Gift ved første blikk».

MANGE SKJEBNER: Dette er fire av de totalt 12 parene som har vært med i den omdiskuterte tv-serien «Gift ved første blikk». For noen har forholdet holdt, mens andre har gått hver til sitt. Foto: TVNorge
MANGE SKJEBNER: Dette er fire av de totalt 12 parene som har vært med i den omdiskuterte tv-serien «Gift ved første blikk». For noen har forholdet holdt, mens andre har gått hver til sitt. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 15. oktober 2014 ble Norge introdusert for et realitykonsept som skulle vise seg å være fengende. TVNorge hadde nemlig valgt å leke Kirsten Giftekniv, og satte i programmet «Gift ved første blikk» tre par sammen basert på personlighet.

Parenes første møte med hverandre var i deres eget bryllup, og målet var at ekteskapene skulle fungere. Det har det, i de aller fleste tilfelle, ikke gjort.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer