Rich Kids of Instagram:

15 år og millionær: Rashed henger med stjernene, eier 50 løver og bruker 40 000 kroner på klær i uka

Rashed Belhasa vekker oppsikt på Instagram, med nærmere en halv million følgere. 

VISER FRAM: Med nesten en halv million følgere på Instagram, viser 15 år gamle Rashed fram sin ekstravagante livsstil. Foto: Instagram
VISER FRAM: Med nesten en halv million følgere på Instagram, viser 15 år gamle Rashed fram sin ekstravagante livsstil. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det såkalte «Rich Kids of Instagram»-fenomenet er allerede utskjelt og omdiskutert her hjemme, men det later ikke til at dem det angår lar seg påvirke stort.

I sosiale medier skryter verdens rikeste hemningsløst av luksuseiendeler som biler, vesker, sko og eiendommer. I tillegg er turer verden over i privatfly og champagne en del av hverdagen for den lille prosenten, som har klart å samle opp hundretusenvis av følgere.

Dubai-tenåringen Rashed Belhasa er bare 15 år gammel, men har allerede etablert seg som en av de største profilene innenfor nettfenomenet.

Med nærmere 440 000 følgere på Instagram, viser han fansen eksotiske dyr, eksklusive joggesko og kjendisfester, som tilsynelatende er det han kaller hverdag.

Vill livsstil

På grunn av hans lave alder er det gjort få intervjuer med 15-åringen, men til gatemotemagasinet Highsnobiety har han nå gitt et sjeldent intervju. Der kan Belhasa blant annet avsløre at han har nærmere 50 løver å skilte med.

Belhasa, som går under kallenavnet Money Kicks på verdensveven, har i dag en formue som få voksne forretningsfolk kan drømme om å akkumulere seg gjennom et helt liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer