Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

19-åringen reagerte med sjokk på at hun ble retusjert tynnere

Nå hylles hun for reaksjonen.

SJOKKERT: Skuespiller og sanger Zendaya oppdaget at hun var blitt betydelig tynnere i magasinbildene. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERT: Skuespiller og sanger Zendaya oppdaget at hun var blitt betydelig tynnere i magasinbildene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Skuespilleren og sangeren Zendaya, kanskje fremdeles best kjent fra rollen i Disney-serien «Shake it Up», reagerte med sjokk da hun oppdaget hvordan hun så ut på bildene i mote og livsstilpublikasjonen Modeliste Magazine.

19-åringen kunne konstatere at hun hadde blitt retusjert til en betydelig tynnere figur, og tok til Instagram for å si nøyaktig hva hun mente om dét.

- Sjokkert Som hun selv skriver i innlegget:

«Nye bilder kom ut i dag, og jeg ble sjokkert over at mine 19 år gamle hofter og kropp er kraftig manipulert. Det er nettopp slike ting som gjør kvinner flaue over seg selv og skaper urealistiske skjønnhetsidealer. Alle som kjenner meg vet at jeg står for at man ærlig og oppriktig må elske seg selv. Dermed vil jeg vise fram det opprinnelige bildet».

Etter få timer hadde bildet 600 000 Instagram-likes, og kommentarfeltet flommer over av støtte til den unge artisten.

Zendaya takker videre magasinet for at de fjernet de retusjerte bildene fra nettsiden.

19-åringen har vært i fokus flere ganger i løpet av 2015: I vår annonserte Mattel at de ville lage en egen Barbie-dukke inspirert av stilen hennes på Oscar-utdelingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling