«Dawson's Creek»

20 år er gått siden første møte med «Dawson's Creek». Slik har det gått

Stygge skilsmisser, samfunnsstraff, trakassering og død har preget de fire hovedpersonene.

FYLLER ÅR: For 20 år siden ble første episode av den uhyre populære tv-serien «Dawson's Creek» sendt på TV. Mye har skjedd siden den gang, og skuespillerne har alle trasket ned forskjellige stier her i livet. Slik har det gått med dem. Foto: TV3
FYLLER ÅR: For 20 år siden ble første episode av den uhyre populære tv-serien «Dawson's Creek» sendt på TV. Mye har skjedd siden den gang, og skuespillerne har alle trasket ned forskjellige stier her i livet. Slik har det gått med dem. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fra 1998 til 2003 rullet en serie over skjermen som mange trolig har et godt forhold til. Totalt seks sesonger ble laget av ungdomsserien «Dawson's Creek», som i Norge er blitt sendt på flere forskjellige kanaler - blant annet TV 2 og TV3.

Serien følger fire hovedkarakter og utallige bikarakterer i en fiksjonell småby i Massachusetts, og kan klassifiseres som en av de typiske high school-seriene som preget 1990-tallet. For mange nordmenn, var det noe man så etter skoletid.

Kjærlighet, intriger og annet drama var fokus i serien, og vi fikk vårt første møte med noen av verdens nå mest kjente skuespillere - blant andre Katie Holmes og Michelle Williams.

Det er lenge siden de forlot serien som arbeidsplass, men de fleste har fortsatt holdt seg i bransjen. Slik har det gått med stjernene i den populære tv-serien.

Trakassering og skilsmisse

Selve hovedpersonen i serien, spilt av James Van Der Beek (40), har siden kameraene sluttet å rulle på settet i 2003 vært en opptatt mann. Skuespillerkarrieren fulgte han videre, på tross av hektiske tilstander.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer