Dorthe Skappel:

20 år som landets tv-dronning: - Gir meg ikke før TV 2 ber meg

Dorthe Skappels programlederoppskrift: Behandle alle folk ordentlig, for du vet aldri hvem du møter igjen.

TV-VETERAN: Denne helga fyller «God Kveld Norge» 20 år. Dorthe Skappel (54) har ledet programmet helt fra den spede begynnelsen, og er ikke lei. Her fra TV 2s høstlansering tidligere i uka. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TV-VETERAN: Denne helga fyller «God Kveld Norge» 20 år. Dorthe Skappel (54) har ledet programmet helt fra den spede begynnelsen, og er ikke lei. Her fra TV 2s høstlansering tidligere i uka. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KLINGENBERG KINO (Dagbladet): 20 år med fest, fart og kjendiseri. Hvem er sammen med hvem? Hvor er den beste festen? Hva hviskes det om på byen?

Dorthe Skappel (54) har siden 1997 ledet 762 utgaver av lørdagsmagasinet «God Kveld Norge» på TV 2, og har gjennom årenes løp tatt for seg utallige historier involverende norske kjendiser og og mediepersonligheter.

Tidligere denne uka lanserte kanalen sitt program for høsten, og en ny sesong med Skappel i førersetet var en selvsagt post på programmet. Konferansier Øyvind Mund overrakte den ubeseirede tv-dronninga blomster for å markere 20-årsjubileet.

- Det er jo helt fantastisk at jeg har fått lov til å holde på så lenge, så jeg er bare evig takknemlig, forteller Skappel til Dagbladet etter at høstens programmer på den private kanalen er lansert.

Gallionsfigur

Hun var 34 år da det populære kjendisprogrammet startet opp på slutten av forrige århundre. Mange husker kanskje hennes lekre kjoler, myke stemme og gode fortellerevne.

For mange er hun et fast innslag på lørdagskvelden, men Skappel mener selv at det er teamet bak som står for suksessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer