2020 var en gedigen babyboom

Kjendisene har brukt 2020 godt.

BLE FORELDRE: Charlotte Thorstvedt, Jens Christian Nørve, Kjetil Jansrud og Katarina Flatland var bare noen av kjendisene som fikk barn i løpet av 2020. Foto: NTB, Se og Hør
BLE FORELDRE: Charlotte Thorstvedt, Jens Christian Nørve, Kjetil Jansrud og Katarina Flatland var bare noen av kjendisene som fikk barn i løpet av 2020. Foto: NTB, Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med coronapandemien på ferde, måtte mange av oss endre måten vi levde livene våre på. Det betydde blant annet at man måtte holde seg mer hjemme, for å stoppe spredningen av viruset.

Det kan virke som at særdeles mange kjendiser brukte tiden hjemme produktivt, for det tok ikke lang tid før det ene svangerskapet etter det andre ble kunngjort. I tillegg kan det virke som en kald sommer i fjor har bidratt til at det på vårparten også kom en god del barn til verden.

Den ene kjendisungen etter den andre har kommet til verden i annerledesåret 2020. Her er en samlet oversikt over kjendisbabyene som kom til verden i år.

Baby-boom

På starten av året var det flere kjente kvinner som ble mødre. Noen av dem for aller første gang. Tidligere MTV-profil og nåværende DJ, Charlotte Thorstvedt, kunne den 23. januar avsløre at hun hadde blitt mamma for aller første gang, sammen med Arno Völker. Den lille jenta fikk navnet Daria.

I januar ble også milliardærarving Cecilie Fredriksen mor for første gang, noe som gjorde at John Fredriksen ble bestefar. Skistjernen Johannes Thingnes Bæ og kona Hedda Dæhli Bø ble var også blant dem som ble foreldre for første gang i årets første måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer