SLEKTSKAP: Flere hevder å ha slektskap til den avdøde poplegenden Prince. Her er han fra en konsert i Minneapolisi 2007. Foto: AP Photo/Chris O'Meara
SLEKTSKAP: Flere hevder å ha slektskap til den avdøde poplegenden Prince. Her er han fra en konsert i Minneapolisi 2007. Foto: AP Photo/Chris O'MearaVis mer

29 mennesker hevder å ha rett på Prince gigantarv

Fire påståtte søsken og to nieser skal gentestes.

(Dagbladet): En dommer i Minnesota har sett seg nødt til å avvise 29 mennesker som hevder de har rett på en del av arven etter Prince, skriver BBC.

Prince ble funnet død i sitt hjem i Minneapolis, 21. april i år. Dødsårsaken ble offentliggjort seks uker seinere, og viste seg å være overdose. Dødsfallet blir betegnet som en ulykke.

Fire søsken og to nieser

Prince etterlot seg ingen barn, og heller ikke noe testamente og det er fortsatt uklart hvem som arver hans formue og verdier. Formuen skal være på minst 2,5 milliarder kroner, og ifølge BBC er hans eiendom verdt minst 300 millioner dollar. Etter hans død har flere prøvd å bevise sine familieære bånd til poplegenden.

Flere har allerede blitt gentestet, og nå har en dommer bedt om å få ytterlig seks personer testet.

Fire stykker mener de er hans søsken, mens to kvinner mener de er hans niese og grand-niese. De skal alle gjennom en gentest.

Dette er ikke første gang noen har hevdet å ha rett på den enorme arven Prince etterlater seg.

Fem fedre

Blant dem er en 39-år gammel mann som hevdet å være Prince' sønn. Vedkommende sitter i fengsel for ulovlig import av våpen, og en gentest viste at slektskapet var rent oppspinn.

Ifølge avisa Minneapolis' Star Tribune, har hele fem menn hevdet å være Prince' far. En kvinne har hevdet å ha vært gift med Prince, men at CIA holdt ekteskapet skjult.