Aldersforskjell:

31 år skiller stjerneparet. I starten ble de bedt om å holde romansen hemmelig

Skuespillerne gikk mot strømmen.

SKJØT GULLFUGLEN: Skuespillerne Sarah Paulson og Holland Taylor ble et par i 2015, og har siden det vært et av Hollywoods mest omtalte. I starten var det ikke «bare bare» å vise kjærlighet for hverandre offentlig. Foto: NTB scanpix
SKJØT GULLFUGLEN: Skuespillerne Sarah Paulson og Holland Taylor ble et par i 2015, og har siden det vært et av Hollywoods mest omtalte. I starten var det ikke «bare bare» å vise kjærlighet for hverandre offentlig. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske spenningsserien «American Horror Story» har på sju sesonger nærmest klart å få kultstatus, mye fordi alle sesongene har forskjellig handling og fordi de samme skuespillerne er med i samtlige sesonger.

En av dem er Sarah Paulson (42), som også har bemerket seg i andre serier de siste åra. Foruten å få skryt for skuespillerprestasjonene sine, har mange lagt seg opp i kjærlighetslivet hennes.

Skuespilleren er for tida sammen med 74 år gamle Holland Taylor, som betyr at hele 31 år skiller paret. Holland, best kjent som moren til Charlie og Alan i tv-serien «Two and a half men», avslørte selv forholdet like før jul i 2015.

ÅPEN OM FORSKJELLEN: Skuespillerparet Holland Taylor og Sarah Paulson lot seg avbilde sammen mes skuespiller Regina King under etterfesten til Critics Choice Awards i fjor. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN OM FORSKJELLEN: Skuespillerparet Holland Taylor og Sarah Paulson lot seg avbilde sammen mes skuespiller Regina King under etterfesten til Critics Choice Awards i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Må være forsiktig

Det var likevel ikke enkelt i starten. I et nytt intervju med The Edit kan 42-åringen fortelle at det i starten kjentes ut som verden var imot dem.

- Mine valg i livet har vært, ehm, ukonvensjonelle. Jeg er sammen med en mye eldre person, og folk synes det er veldig fascinerende og merkelig. For meg, er det det minst interessante med meg, forteller hun åpent i intervjuet.

No filter @emmaroberts 💫💫and my love #holland taylor

Et innlegg delt av Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson)

Selv om fansen i sin tid kom med gratulasjoner da forholdet ble kjent, og at duoen i disse dager ofte stiller på røde løpere og andre arrangementer sammen, var det i starten vanskelig å gå offentlig med romansen.

- Da folk fant ut at jeg var sammen med Holland sa noen: «Jeg tror du må være forsiktig her, jeg er redd for at dette skal påvirke karrieren din negativt», sier hun og fortsetter:

Any questions?

Et innlegg delt av Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson)

- Og jeg bare, hæ? Det hadde jeg aldri tenkt på, forklarer stjerna.

Møtte hverandre for ti år siden

De valgte likevel å offentliggjøre romansen etter hvert. Det var i podkasten «Death, Sex & Money» i 2015 at Taylor fortalte at hun hadde forelsket seg.

- Det er det mest utrolige og fantastiske som kunne skjedd i livet mitt, fortalte hun uten å navngi sin nye kjæreste.

En måned etter bekreftet 74-åringen ryktene om at det var «American Horror Story»-stjernen Sarah Paulson (41) som var kvinnen i hennes liv. Da dukket de to nemlig opp sammen på den røde løperen under Critics' Choice Awards.

Paulson, som tidligere har datet både menn og kvinner, fortalte i et intervju med New York Times om forholdet i fjor.

- Det jeg kan si er at jeg absolutt er forelsket, og at den personen er tilfeldigvis Holland Taylor, fortalte hun.

STJERNE: Holland Taylor er for mange kjent som mora til Alan og Charlie i «Two and a half men». Foto: 2014 Warner Brothers International Television, TV3
STJERNE: Holland Taylor er for mange kjent som mora til Alan og Charlie i «Two and a half men». Foto: 2014 Warner Brothers International Television, TV3 Vis mer

Duoen møtte hverandre for første gang for rundt ti år siden, og selv om Paulson på den tida var sammen med skuespilleren Cherry Jones (59), var det en umiddelbar tiltrekning mellom dem.

- Taylor var sannsynligvis den vakreste kvinnen jeg noen gang hadde sett, avslørte hun.

Noen år seinere møtte de to skuespillerne tilfeldigvis hverandre igjen, og kort tid etter begynte de å følge hverandre på Twitter. Deretter sendte de hverandre meldinger før de bestemte seg for å ta en middagsdate sammen.

I dag har de vært kjærester i mer enn to år, og den store aldersforskjellen spiller absolutt ingen rolle for 42-åringen.

- Jeg hadde et komplisert liv hjemme, så lærerne mine, hovedsakelig dramalærerne og engelsklærerne, ble veldig opptatt av å ta vare på meg på en spesiell måte. Dette tror jeg utviklet seg til en enkel måte å forholde seg til eldre mennesker på for meg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer