Brightnye Quale og James:

35 års aldersforskjell: - Ikke et problem

22-åringen har forelsket seg i 57-åringen.

I FORHOLD: Brightnye Quale (22) og James (57) får mye spørsmål om forholdet. Foto: Skjermdump TikTok
I FORHOLD: Brightnye Quale (22) og James (57) får mye spørsmål om forholdet. Foto: Skjermdump TikTok Vis mer
Publisert

På videodelingsplattformen TikTok er det ikke uvanlig at brukerne mottar kritikk - spesielt hvis de skiller seg fra det noen anser som «normalen».

Kjæresteparet Brightnye Quale (22) og James (57) er blant dem som stadig mottar kritikk, stort sett for aldersforskjellen mellom de to.

Det skiller nemlig 35 år mellom paret, noe ikke alle er like fornøyde med, ifølge Expressen.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

- Vil drepe henne

Det var for 14 måneder siden at paret først fant kjærligheten, etter at de møttes på en bar. I dag er de også samboere, og har blitt store på TikTok, under navnet «AgeGap50», ved å dele videoer av relasjonen.

De får stadig spørsmål om forholdet, blant annet om hva James' døtre tenker om relasjonen.

- To av dem er ok med det, en sitter på gjerdet og den siste vil gjerne drepe henne med en høygaffel, noe som ikke er veldig gøy. Du fortjener ikke å bli drept med en høygaffel, kjære, sier 57-åringen i en av videoene.

- Alle mennesker får ha sin egen mening. Vi har ingenting imot det, vi er forelsket, legger han til.

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

Penger

Et stadig tilbakevendende spørsmål er også hvorvidt 22-åringen bare er ute etter kjærestens penger. Det avkrefter imidlertid paret.

- Kommentarene er interessante. Mange av de handler om penger - det er så teit. Jeg var gift med kona mi i 30 år, kjøpte en Maserati til henne, betale for alt … Hva er forskjellen?

- I alle forhold, spesielt tradisjonelle forhold hvor menn passer på kvinnen, vil man selvsagt bruke penger. Det er ikke et problem. Det er ikke relevant, legger han til i en annen video, før 22-åringen skyter spøkefullt inn:

- Og nå er det på tide at du kjøper en Porsche til meg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer