Dolph Lundgren og Emma Krokdal:

38 år yngre kjæreste: - Holder meg ung

Hollywood-stjerna planlegger bryllup med norske Emma.

FORELSKET: Hollywood-skuespilleren Dolph Lundgren er fremdeles hodestups forelsket i norske Emma Krokdal. Foto: Privat
FORELSKET: Hollywood-skuespilleren Dolph Lundgren er fremdeles hodestups forelsket i norske Emma Krokdal. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det er snart tre år siden det ble kjent at den svenske Hollywood-stjerna Dolph Lundgren (65) hadde falt for norske Emma Krokdal (26).

Paret møttes på et treningsstudio, og helt siden den gang har kjærligheten blomstret for paret.

Nå skal de også gifte seg, og i et nytt intervju med Aftonbladet forteller Lundgren, som fyller 65 år denne uka, om forholdet til den 38 år yngre kjæresten.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

- Perfekt for meg

Det er i dag, torsdag, at actionstjerna fyller 65 år. I den anledning forteller han overfor den svenske avisa at han befinner seg på en svært bra plass i livet.

- Det er som de sier, alder er bare et tall. Det føles litt uvirkelig, men jeg lever samme liv her nå som jeg gjorde da jeg kom hit på 80-tallet. Jeg jobber med film og trener. Jeg har en ung og vakker, og veldig smart, kvinne ved min side, sier han i intervjuet.

Det er nemlig ingen hemmelighet at den ferske 65-åringen er svært forelsket i den 38 år yngre nordmannen.

Sommeren 2020 gikk han ned på kne og fridde til Krokdal, og kjærligheten blomstrer fremdeles, ifølge Hollywood-skuespilleren.

- Emma er fantastisk og perfekt for meg på alle måter. Jeg føler meg veldig heldig som har henne i livet mitt, og vi har et veldig stabilt forhold. Hun bryr seg virkelig om meg. Det hadde jeg antakeligvis ikke klart for ti år siden, jeg var ikke klar for det den gang.

«GRENSELØST FORELSKET»: Den store aldersforskjellen mellom Nosak og Alicia setter ingen grenser for kjærligheten de føler for hverandre. Video: Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

38 års aldersforskjell

Det er nok flere som har rynket på nesa om aldersforskjellen mellom paret. Det tar imidlertid 65-åringen med knusende ro.

- Jeg er veldig forelsket. Tross aldersforskjellen på 38 år så har vi veldig like interesser, det er trening og vi liker å ta det rolig. Vennene hennes er jo yngre, så jeg har kontakt med en helt annen generasjon og det gjør at jeg holder meg litt ung.

Bryllupet mellom de to har latt vente på seg, blant annet som følge av pandemien og restriksjonene rundt i verden.

I intervjuet kan imidlertid Lundgren avsløre at paret trolig blir mann og kone neste sommer - enten i Sverige eller lenger sør i Europa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer