Niklas Baarli:

«71 grader nord» ble vendepunkt: - Dro rett hjem og fridde

Forloveden reagerte derimot ikke helt som planlagt.

ÅPNER OPP: Radioprofil Niklas Baarli (t.h) blir å se i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» fra og med torsdag. Tirsdag var det lanseringsfest, og han hadde med seg forloveden Benjamin Silseth. Foto: Espen Solli
ÅPNER OPP: Radioprofil Niklas Baarli (t.h) blir å se i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» fra og med torsdag. Tirsdag var det lanseringsfest, og han hadde med seg forloveden Benjamin Silseth. Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det duket for premierefesten på TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Flere av deltakerne i tv-programmet hadde dukket opp, deriblant radioprogramleder Niklas Baarli (30).

Han har aldri lagt skjul på at det å si ja til deltakelsen var en merkelig avgjørelse, siden han verken har stor treningslyst eller interesse for natur. Likevel fikk han noe ut av opplevelsen.

Baarli, som forlovet seg med kjæresten Benjamin Silseth (27) i høst, kan nemlig avsløre at han brukte deler av turen som en forberedelse. Han fikk et tett bånd med tidligere langrennsløper Thomas Alsgaard (47), som ble en god sparringpartner.

- Regisserte frieriet

- Thomas Alsgaard har regissert frieriet mitt. Han fortalte meg hvordan han gjorde det, og sendte med meg en svindyr champagne og sa: «Gjør det sånn», sier han, og fortsetter:

- Det her ble til da vi to lå i et telt et eller annet sted i Norge og diskuterte det her. Han sa at jeg var en idiot om jeg ikke fridde, og det var jeg egentlig enig i. Da dro jeg rett hjem og fridde.

Frieriet skjedde på romantisk vis i San Francisco. Eller - det skulle være på romantisk vis. Starten på frieriet var vel heller det motsatte, om vi skal tro Silseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer