«90 Day Fiancé»:

«90 Day Fiancé»-stjerna (45) døde

Jason Hitch ble bare 45 år.

TV-PROFIL: Jason Hitch med ekskona Cássia Tavares. Foto: TLC/«90 Day Fiancé»
TV-PROFIL: Jason Hitch med ekskona Cássia Tavares. Foto: TLC/«90 Day Fiancé» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jason Hitch, som var blant dem som gjorde seg bemerket i sesong to av TLC-serien «90 Day Fiancé», er død. Det bekrefter hans søster overfor TMZ.

Hitch, som bare ble 45 år gammel, døde som følge av komplikasjoner knyttet til coronaviruset tirsdag, opplyser søstera. Han skal ikke ha vært vaksinert mot viruset.

TV-profilens familie skal ha vært ved hans side da han gikk bort, og opplyser at de ikke vet om andre faktorer spilte inn på 45-åringens helse.

Gift og skilt

Hitch ble som nevnt kjent for mange i 2014, da han deltok i TLC-serien og giftet seg med Cássia Tavares, en brasiliansk kvinne som flyttet til USA med ham.

Paret skilte lag tre år seinere, og Hitch uttalt den gang at et suksessfullt forhold handler om kommunikasjon, fysisk tiltrekning og å gjøre det som kreves.

- Akkurat nå er det tid for å gå hver vår vei. Jeg tror vi vil beholde vennskapet. Hun vet jeg ønsker det beste for henne, sa han til Radaronline i 2018.

Sjokkert

Tavares er tydelig i sjokk etter at eksmannens bortgang ble kjent.

«Det er alltid trist når noen du har delt en del av livet med slutter å puste. Jeg tror man aldri kan være forberedt på det. Det var ikke jeg i dag. Da jeg først begynte å motta meldinger, trodde jeg det var en spøk. Jeg er sjokkert. Mine kondolanser går til hans familie og venner. Hvil i fred, Jason», skriver hun på Instagram-story.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.