Christina Ricci:

90-tallsstjerna skilles

Går hver til sitt etter sju år.

BRUDD: Christina Ricci og ektemannen James Heerdegen går fra hverandre, etter sju år som rette ektefolk. Nå vil førstnevnte ha ansvar for deres felles sønn. Her fotografert i fjor, i bryllupet til Marc Jacobs. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Christina Ricci og ektemannen James Heerdegen går fra hverandre, etter sju år som rette ektefolk. Nå vil førstnevnte ha ansvar for deres felles sønn. Her fotografert i fjor, i bryllupet til Marc Jacobs. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Christina Ricci (40) huskes kanskje best for sin rolle i «The Addams Family», der hun spilte familiens datter Wednesday. Hun har dessuten også vært å se i en rekke andre filmer, som «Monster» og «Sleepy Hollow». Hun jobber fortsatt aktivt som skuespiller.

Privat har hun de siste sju åra vært gift med kameramannen James Heerdegen. De møttes under innspillingen av «Pan Am» i 2012, og giftet seg året etter i New York. Sammen har de fått sønnen Freddie, som kom til verden året etter bryllupet.

Siden har paret vist seg på røde løpere og i offentligheten, men har stort sett holdt forholdet sitt privat. Derfor er det heller ingen som har hatt noe særlig innsikt i hvordan det går mellom dem. At de nå, etter sju år som mann og kone, skal skilles, sender derfor sjokkbølger gjennom Hollywood.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer